Antonia San Juan explica quins retocs estètics s'ha fet

L'actriu revela la seva edat amb total naturalitat i comparteix la seva experiència personal de forma molt oberta

Antonia San Juan habla de los retoques estéticos a los que se ha sometido
Antonia San Juan parla dels retocs estètics als quals s'ha sotmès | CATALUNYADIARI.CAT

Antonia San Juan, l'actriu que va encarnar Estela Reynolds a 'La que se avecina', comparteix en una entrevista per a 'La Otra Crónica' els retocs estètics que s'ha fet a la seva vida. També dona una clara opinió al respecte i se sincera sense embuts.  Durant l'entrevista, l'actriu parla de la seva vida sentimental i dels seus projectes professionals. També expressa les sensacions que li ha deixat el seu personatge de 'LQSA' i com n'ha marcat la trajectòria.

Els retocs estètics d'Antonia San Juan 

L'actriu de 57 anys es preocupa molt pel seu aspecte físic però confessa que no se sol maquillar durant el dia. «Només ho faig a la nit. Durant el dia no, perquè tinc molt bona pell pels 75 anys que tinc», diu. Pel que fa a la seva edat, reconeix que no està preocupada. A més, fa broma i assegura que, de tant en tant, diu que té més anys dels que realment té. «Dic que tinc 58 anys perquè la gent em digui que guapa que estic».

Antonia explica que per a la seva professió necessita gesticular lliurement i que per això mai ha fet servir 'botox'. Tot i això, opta per l'àcid hialurònic i els augments. «No em faré res als 57?», diu l'actriu, que ha publicat més d'una foto despullada al seu Instagram. A part dels retocs facials, explica que només es va operar els pits fa molts anys. És evident que la canària confia molt en si mateixa i que, segons ha dit, no vol competir amb noies de vint anys, sinó que es vol veure bé amb l'edat que té.

 

La situació sentimental i professional d'Antonia San Juan

Antonia assegura que s'operarà més endavant de tot el que faci falta i que està gaudint de l'edat madura sense parella. L'actriu reconeix que és molt exigent: «No em conformo amb qualsevol». Confessa que des que es va divorciar no ha tingut res important amb ningú. Parla amb agraïment de la seva època de 'LQSA' i afirma que va donar vida a un personatge que li ha aportat molt d'èxit. No creu que estigui encasellada perquè té altres projectes professionals bonics i diferents.

Del que no hi ha dubte és que l'actriu canària és una dona molt segura de si mateixa. No li preocupa posicionar-se a favor dels retocs estètics i s'expressa amb una naturalitat, sinceritat i simpatia aclaparadores. Afortunadament, podrem gaudir de l'actriu d'aquí poc, ja que actualment té tres muntatges en marxa: 'Lo mejor de Antonia San Juan', 'Mi lucha' i 'Los cuentos de la noche de San Juan'. A més, té dues propostes de sèries i, al març, estrenarà dues pel·lícules i una sèrie.


Comentaris

envia el comentari