Antonio Banderas: «Vaig patir un atac de cor el 26 de gener»

Banderas va justificar totes les especulacions que hi havien hagut després del seu últim ingrés en la Clinique Grenolier de Ginebra

L'actor al festival de cine de Màlaga 2017 | Europa Press

Antonio Banderas és al festival de cinema de Màlaga per rebre la Bisnaga d'Or honorífica. Allí, a la seva terra natal, l'actor ha volgut justificar els últims problemes de salut que l'han portat a estar ingressar a l'hospital. «Vaig patir un atac de cor el 26 de gener. Ha estat un atac benigne que no ha anat a més i ara mateix estic en període de recuperació», explicava en la roda de premsa prèvia a la cerimònia de clausura del festival.

Banderas va justificar totes les especulacions que havien existit des que sortís als mitjans de comunicació el seu ingrés en la Clinique Grenolier de Ginebra. «És una cosa que li passa cada dia a molta gent. No volia que se li donés més importància de la que té», afirmava el protagonista de 'La piel que habito'. Després d'aquesta confessió, Banderas ha explicat en la mateixa roda de premsa que després de tot el que ha passat veu les coses d'una manera diferent: «Ara que m'ha passat tot el que m'ha passat, em plantejo les coses d'una altra forma». Una experiència que ha deixat un Antonio Banderas molt més vital. Ell mateix ho ha demostrat durant la sessió de fotos al teatre romà de Màlaga, on abans d'entrar no ha dubtat a fotografiar-se amb tots els seus fans.


Comentaris

envia el comentari