«Plorarà»: Antonio David va voler allunyar el seu fill de Rocío Carrasco

La manipulació d'Antonio David va començar a fer efecte també en el seu fill David

A l'últim capítol de la sèrie-documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', emès ahir a la nit, la filla de Rocío Jurado relatava la forma en què va perdre al seu fill David, després d'haver perdut ja a Rocío Flores, i com aquest finalment marxava a viure amb el seu pare i la seva germana. «David comença a canviar arran que la seva germana se'n va de casa. Era un nen que moria per la seva mare i per la seva àvia, molt afectuós. A l'escola tothom l'adorava, professors, companys... Es feia d'estimar. Em sentia estimada pel meu fill», explica sobre el caràcter de l'infant.

Carrasco recalca que Antonio David li va treure l'oportunitat de deixar que el seu fill petit fos una mica més independent, sobretot per la por que tenia: «Però, així tot, m'hauria agradat que fos una mica més independent, que pogués anar a buscar el pa, com qualsevol nen de la seva edat. Però, la realitat és que em feia por».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«He viscut el terror a l'hora d'educar», recalca. No obstant això, en parlar de David, Rocío no sent la mateixa pena i dolor com per la seva filla, Rocío Flores: «Parlo d'ell sense pena, perquè sé que és feliç. La meva pena amb ell és per la utilització que ha patit, i aquesta persona que ha fet servir aquestes circumstàncies del seu fill per fer més mal, per fer mal».

Tot i això, reconeix que «l'absència fa pena, però jo sé que si a ell ho haguessin deixat, m'hauria trucat i hagués vingut. No cal que ningú m'ho digui. Ell no fa certes coses perquè no se li han permès, sé que em troba a faltar», afirma respecte a l'afecte que considera que li segueix tenint el seu fill. Malgrat aquest efecte, David també va acabar sent manipulat pel seu pare: «David comença a canviar a l'escola, que té problemes, que s'enganxa amb altres nens, els diu barbaritats que jo no li havia escoltat mai. Es va tornar un nen esquerp, reaccionari. Li deia que tenia examen i es negava a estudiar».

Pel que sembla, Antonio David s'encarregava de prometre-li falses promeses, cosa que provocava que el seu fill no posés interès en els estudis: «Va arribar una època en la qual tant li feia, que es pegava una hora de rellotge davant el llibre sense estudiar. Jo li deia que havia d'estudiar, i ell m'explicava 'El meu pare m'ha dit que gravaré un disc amb tal, que em portarà a 'La Voz', que no he d'estudiar'». Arran d'aquests episodis, Carrasco ja s'anava tement el pitjor.

«Jo anava veient que això acabaria com l'altra. Ell es volia desfogar amb mi de l'altre nucli familiar, però jo li frenava en sec. El pare el que feia era veure a l'infant a l'escola durant el període que em pertanyia a mi, i a l'infant li anava dient coses. Xantatge emocional, nu i cru 'T'has de venir amb nosaltres perquè la teva germana Rocío et troba a faltar, perquè la teva germana Lola...'». Rociíto assegura que això li sembla encara més cruel en el cas d'un nen com David: «És cruel fer-ho amb un nen com David, ja que si amb un nen qualsevol és cruel, amb ell més encara».

«Li deia: 'Si la teva mare et castiga, m'ho dius'. 'Si la teva mare et diu alguna cosa, m'ho expliques'. El meu fill m'explica que han vingut a l'escola el pare amb la germana: 'Li dius a la teva mare que plorarà llàgrimes de sang, que fins que no et fiqui a la presó no pararà'». Unes doloroses paraules que Antonio David va arribar a usar a favor seu, assegurant que era ella qui les havia pronunciat. A poc a poc, Rociíto descobria que la manipulació afectava el seu fill: «El nen arriba un dia a l'escola dient: 'La meva mare és molt mala mare, la meva mare no m'estima'. El director li demana a Antonio David que no vingui a l'escola a intoxicar el nen. Però, finalment no pot fer res».


Comentaris

envia el comentari