Antonio David, arruïnat: El seu moviment desesperat per salvar el negoci

Les declaracions de Rocío Carrasco també podrien haver afectat l'empresa de la seva dona

La vida d'Antonio David Flores ha caigut en picat des que Rocío Carrasco estrenés el seu documental el passat mes de març. La sortida de les ombres de la filla de Rocío Jurado ha estat un abans i un després per al malagueny, ja que les seves declaracions han provocat que l'exguàrdia civil s'hagi vist obligat a prendre un camí diferent del qual estava portant fins llavors, i la col·laboradora no pararà fins a sentenciar-se definitivament com ha estat fent ell amb ella durant tots aquests anys.

Tan sols va fer falta que sortís a la llum el primer capítol del documental perquè Telecinco prengués la decisió imminent de prescindir d'Antonio David Flores, cosa que el malagueny està disposat a portar als tribunals per acomiadament improcedent. Tot i que aquesta ha estat una de les coses més sonades sobre l'exguàrdia civil després del llançament del documental de Rocío Carrasco, no ha estat l'únic episodi desagradable que ha viscut el pare de Rocío Flores, i és que els seus negocis fora de la televisió sembla que també s'han vist afectats per les declaracions de la seva exdona.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El nou habitatge i l'assetjament a la seva filla menor

Antonio David no ha deixat de patir successos desagradables des que es va estrenar el reportatge fa ja gairebé dos mesos. Així, el malagueny s'ha trobat diversos cartells al seu barri en els quals l'han titllat de maltractador, per tant, tal ha sigut l'assetjament que ha rebut que ha decidit traslladar-se temporalment a un altre habitatge per evitar la persecució de la premsa i dels veïns que l'increpen. Alguns mitjans han assenyalat que ara l'exguàrdia civil s'està allotjant en un xalet situat en una urbanització privada de Benalmádena, Màlaga, encara que no s'ha pogut confirmar que sigui així.

«Ah, sí? Doncs ara me n'assabento», ha estat la resposta que ha atorgat Rocío Flores quan se li ha preguntat sobre el nou lloc de residència del seu pare. D'altra banda, Antonio David també s'ha vist obligat a sortir a reclamar protecció per a la seva filla menor, Lola, qui s'ha convertit en un dany col·lateral més del documental. I és que la petita de tan sols 8 anys s'ha vist embolicada en la baralla mediàtica del seu pare amb Rociíto, i ha arribat fins i tot a rebre comentaris i insults a l'escola sobre aquest assumpte.

El negoci de la seva dona, una altra possible víctima del documental

La seva vida i la dels seus fills sembla que no han sigut les úniques que han canviat després del llançament del documental de Rocío Carrasco. Aquest passat dimarts, 18 de maig, Antonio David Flores ha estat vist buidant la botiga de roba que regenta la seva actual dona i mare de la Lola, Olga Moreno, a Màlaga.

Així, molts han assenyalat que aquest moviment en el negoci tèxtil podria ser degut al canvi de gènere per temporada davant l'arribada de l'estiu, cosa que podria ser certa perquè tant la web d''Olé y Amén' com a les xarxes socials del negoci romanen actives.

Tanmateix, també han sigut moltes les persones que han assegurat que el buidatge de la botiga es deu a alguna cosa més seriosa. Per tant, són dues les opcions que s'han estudiat al respecte. La primera és que el negoci romandrà tancat fins que Olga Moreno finalitzi la seva participació a 'Supervivientes' i torni d'Hondures.

I la segona és que 'Olé y Amén' podria haver abaixat les persianes de manera definitiva perquè la gent podria haver deixat de comprar allà després de l'estrena del documental de Rociíto. Tot i això, encara que són moltes les especulacions que s'han fet al respecte, caldrà esperar que siguin ells mateixos els qui aclareixin quin és el veritable motiu pel qual Antonio David ha buidat la botiga que regenta la seva dona a Màlaga.


Comentaris

envia el comentari