Montaje con las caras de Olga Moreno y Antonio David

Antonio David ataca de nou: xantatge a Olga Moreno amb la filla que tenen en comú

Des de 'Sálvame' asseguren que l'exguàrdia civil estaria repetint el mateix patró que amb Rocío Carrasco

Antonio David Flores segueix al punt de mira després de la separació amb Olga Moreno. L'exguàrdia civil no guanya per a disgustos i ara l'acusen d'estar utilitzant la mateixa estratègia que feia servir amb Rocío Carrasco.

En altres paraules, fer-li xantatge a la seva dona a través de la filla que tenen en comú perquè no parli. Així, el pare de Rocío Flores vol que Olga no obri la boca i es mantingui en silenci.

Un silenci que va començar des que van sortir els primers rumors sobre la seva ruptura, negant-se a confirmar o desmentir la notícia.

Almenys fins al moment que Antonio David es va veure entre l'espasa i la paret i no va tenir més remei que confirmar-ho. Encara que l'ocasió que va escollir tampoc deixava ningú indiferent, ja que precisament en aquell mateix instant la seva filla era a 'El Programa de Ana Rosa'.

Rocío Flores plorant al Programa d'Ana Rosa
Rocío Flores, plorant, a 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco
 

La noia arrencava a plorar, desconsolada, després de veure el seu pare confirmar en directe que la seva família s'havia trencat per culpa de l'assetjament mediàtic a què s'havien vist sotmesos. Una actitud que grinyola.

«La seva filla Rocío Flores està 'El Programa d'Ana Rosa', emocionada, sense desmentir o confirmar,  i en aquest moment Antonio David decideix comparèixer amb una càmera del mateix programa», opinaven.

«No sé si tot està programat per coincidir amb la seva filla o perquè la va veure tan desfeta que va sortir a defensar-la. Aleshores, va i comunica de manera no gaire clara la seva separació».

La història es repeteix: Antonio David podria estar manipulant Olga Moreno

Novament, l'actitud de l'exguàrdia civil crida l'atenció i posa de manifest allò que relata Rocío Carrasco a la docusèrie. Podria estar repetint el mateix patró que amb ella.

Sembla que Antonio David hauria fet xantatge a la seva encara dona, Olga Moreno, perquè guardés silenci sobre la separació. Així, l'hauria fet sentir culpable per la filla que tots dos tenen en comú.

Foto del personatge fumant
Antonio David i Olga Moreno han posat fi al seu matrimoni | Cedida

A més, també hauria intentat comprar diversos veïns de Màlaga perquè parlin a favor seu. Fet que posa de manifest aquest caràcter manipulador a què ja feia referència Rociíto a la docusèrie.

Ella acusava el seu ex d'haver arribat al punt de posar els seus fills en contra, assegurant que l'odiarien. Una promesa que sembla haver complert, ja que tant Rocío com David Flores fa anys que estan allunyats de la seva mare.

Carrasco va patir una forma de maltractament coneguda com a «llum de gas». La seva parella en aquell moment, Antonio David, li feia creure que estava gelós i desconfiava d'ella. Mentrestant, Rocío estava embarassada del seu segon fill i sabia que ell li estava sent infidel.

Rocío Carrasco i Antonio David
Rocío Carrasco i Antonio David segueixen enfrontats de manera mediàtica i legal | La notícia digital

«Em deia 'estàs boja, no estàs bé del cap, l'embaràs t'està afectant el cap'. Quan em diu això jo començo a hiperventilar i a tenir un atac de pànic», narrava de manera estremidora al seu documental.

«Estava embarassada del seu fill. Això no m'entra perquè el meu marit em posa les banyes, m'entra com a mare, perquè n'estava embarassada i ell ho estava utilitzant per dir-me que estava boja i que al·lucinava».

Un tipus de maltractament que ràpidament va anar escalant fins als primers cops i també al dany psicològic, que Rociíto al·lega que és irreparable. De fet, es va haver de medicar i assistir a teràpia durant anys per poder afrontar el que li havia passat.

La dona de Fidel Albiac es va plantejar, fins i tot, posar fi a la seva vida després de tot. El seu ex va portar la seva filla a trepitjar un plató de televisió per primer cop.