Muntatge Antonio David Flores amb els seus fills, Rocío Flores i David Flores

Antonio David Flores avisa: la desgràcia que pot passar si no s'atura

Antonio David Flores visita els jutjats de Màlaga per sol·licitar protecció per l'assetjament que està patint

Antonio David Flores està trasbalsat per la forta pressió mediàtica que està patint durant les últimes setmanes. Arran que la portada 'Lecturas' confirmés que l'excol·laborador sortia amb la reportera Marta Riesco, l'exguàrdia civil s'ha vist completament superat.

Muntatge de Marta Riesco amb Antonio David Flores
Antonio David Flores s'ha vist superat després de revelar-se la relació amb Marta Riesco| CatalunyaDiari

Una història que, avui dia, no està gaire clara, ja que cap dels protagonistes vol parlar més enllà del que van declarar en produir-se la bomba d'aquest nou any 2022. Però el que sí que té clar el pare de David i Rocío Flores és que no aguanta més l'assetjament que està patint per part de la premsa.

I és que, a tota hora, Antonio David Flores es veu perseguit pels reporters de la premsa del cor. Fins i tot moltes vegades, l'andalús té la premsa sota casa seva esperant que ofereixi alguna declaració. I encara que Antonio David està parlant al seu canal sobre la seva nova relació i la seva separació, la premsa no en té prou.

Antonio David Flores acudeix desesperat als jutjats

Per si no n'hi hagués prou, Antonio David Flores assisteix cada dia a un judici públic contra la seva persona als mitjans i ha dit prou, acudint a la Justícia perquè el protegeixi.

Aquest diumenge, l'extertulià ha aprofitat la difusió que té al seu canal de YouTube per fer un directe. Aquell dia, l'ex de Rociíto va denunciar així la persecució salvatge que pateix d'un temps ençà.

Antonio David Flores sortint dels jutjats
Antonio David ha hagut d'acudir a la Justícia perquè la protegeixi de l'assetjament mediàtic | GTRES

I és que Antonio David Flores revelava a Youtube que ha visitat els jutjats de Màlaga per demanar auxili al jutge. «El que em provoca tot això és indignació, ho he dit clarament al jutge, i li he dit que no puc més amb la persecució mediàtica. El dia menys pensat passarà qualsevol cosa, perquè això és la violència mediàtica», ha lamentat Antonio David.

El pare de Rocío i David Flores Carrasco, afectat per les crítiques de 'Sálvame'

D'altra banda, Antonio David Flores s'ha defensat de les burles rebudes per alguns col·laboradors de 'Sálvame' sobre com es guanya la vida actualment.

«Els 'youtubers' cotitzem i fem una feina, que no se l'oblidi a ningú, que aquí hi ha moltes hores de treball i de vídeos. És un canal on es treballa honradament. No tinc diners, però sí un patrimoni, i són les 26.000 persones que em veuen en un directe i que fan que tingui més de 400.000 visualitzacions», ha sentenciat.

Imatge del plató de Sálvame Deluxe amb Jorge Javier i altres rostres de Telecinco
'Sálvame' se centra n'Antonio David des que va sortir a la llum la seva nova relació | Mediaset

Antonio David Flores ha prosseguit el seu discurs valorant cada any que ha treballat. «Porto tota la meva vida pencant i òbviament cal reinventar-se quan t'intenten posar davant de la Plaça Major i tallar-te el coll. A molts d'aquells que em qüestionen i diuen que no treballo, caldria veure'ls quan se'ls acabi el quiosc, perquè els hi queda poc», responia de manera desafiant.

Antonio David Flores veu com la seva xicota acaba a la 'López Ibor'

I a més a més, en les últimes hores, Antonio David Flores ha rebut una dolentíssima notícia. Aquesta és que la seva xicota, Marta Riesco, acudia aquest dimecres a la clínica 'López Ibor', especialitzada en psicologia i psiquiatria.

Marta Riesco caminant pel carrer
Marta Riesco s'ha vist obligada a anar a la clínica 'López Ibor' | GTRES

La mateixa reportera de Telecinco ha estat clara en desvelar per què ha agafat la baixa: «No estic bé i necessito parar. Portem quinze dies i l'assetjament segueix, i les burles...». Això sí, ha llançat aquest missatge per la persecució mediàtica que pateixen tant ella com la seva parella.

«M'agradaria denunciar públicament l'assetjament i enderrocament que pateixo des del dia que vaig dir que estava enamorada d'Antonio David Flores. I tot el que se m'ha fet fins avui», es lamentava al mig del carrer.