Antonio David es planteja obrir un bar de copes a la Costa del Sol de Màlaga

L'exmarit de Rocío Carrasco intenta acabar així amb els seus problemes econòmics

Imagen de archivo.
Imatge d'arxiu d'Antonio David Flores. | Hola

Fa mesos que Antonio David Flores està passant per un dels pitjors moments de la seva vida, la qual es troba molt marcada per les dificultats econòmiques que travessa l'exguàrdia civil. No obstant això, Antonio David no pensa tirar la tovallola. 

I és que, segons publica la revista 'Corazón TVE', l'exmarit de Rocío Carrasco s'estaria plantejant obrir un altre negoci per tal de fer front a aquests problemes econòmics. El citat mitjà afirma que es tractaria d'un bar de copes a la Costa del Sol, a Màlaga, després que Flores hagi visitat una immobiliària de Torremolinos, municipi malagueny, per tal de trobar el local perfecte pel seu nou projecte.

Antonio David vol aprofitar l'augment del moviment gai

Antonio David vol aprofitar l'augment de moviment gai a la zona per poder sortir, per fi, del pou on es troba des de fa mesos. I és que cal recordar que enguany, l'exguàrdia civil no ha rebut diners per part de Mediaset, ja que no han comptat amb ell ni a 'Supervivientes' ni a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. 

Així doncs, i després d'un any a l'atur, Antonio David comença amb força i ganes aquest nou repte. Per aquest motiu, vol comptar amb els millors del sector, com són la 'Xenon Spain', un dels millors transformistes de la zona. Ells amenitzen un dels bars d'ambient gai amb més èxit de la zona, l''Edén Copas', però de moment han decidit no acceptar l'oferta de Flores.

Continuen els judicis amb la mare dels seus fills

D'altra banda, cal recordar que Antonio David s'enfronta a un llarg i esgotador litigi amb la mare dels seus fills, on podria acabar amb cinc anys de presó. Un judici que ha de fer front amb l'únic ingrés que té de la seva botiga a Màlaga 'Olé y Amén'. Malgrat tot, Antonio David sembla que no es donarà per vençut tan fàcilment. 


Comentaris

envia el comentari