Muntatge d'Antonio David, Rocío i David Flores

Antonio David Flores confirma als seus fills que ha arribat el moment

Antonio David Flores fa una cosa per primera vegada que destrossa els seus fills

La relació entre Antonio David Flores i Marta Riesco ha passat per molts alts i baixos des que sortís a la llum que l'exguàrdia civil i la col·laboradora estaven sortint junts.

Després de la sonada ruptura que va protagonitzar la reportera de Telecinco a 'Ya son las ocho', amb el temps tot va tornar a la seva llera. Finalment, la parella es va donar una segona oportunitat i actualment estan més feliços que mai, tal com demostren tots dos a les xarxes socials.

El cas és que des de fa unes setmanes, tots dos han decidit aparèixer en públic com no van fer durant els primers mesos de relació.

Antonio David Flores amb mascareta.
Antonio David Flores ha fet alguna cosa per primera vegada que deixa els seus fills sense paraules | Europa Press

Ara, no tenen problema que siguin fotografiats pels paparazzis o a saludar amablement els seus seguidors, com ha succeït aquest darrer cap de setmana durant la seva primera escapada oficial com a parella.

Antonio David Flores comunica als seus fills que ha arribat l'hora

Des que es van reconciliar, l'Antonio David i la Marta estan més enamorats que mai. Ja no s'amaguen i és una cosa que els alleuja en certa manera. Sí, perquè la parella per fi pot presumir de gaudir de la seva primera escapada romàntica sense por sobre què diran a l'illa de Mallorca.

Una cosa, però, que fa mal a l'ànima dels fills de l'excol·laborador i que ja no té marxa enrere. Dies després que la col·laboradora tornés del Festival de Canes, vencent la seva por de pujar a un avió, ha decidit tornar a viatjar al costat del seu xicot.

Muntatge d'Antonio David, David Flores i Marta Riesco
Antonio David comunica als fills que ja ha arribat l'hora | Catalunya Diari

Tots dos han passejat el seu amor pels carrers de la capital balear i han gaudit de la gastronomia d'aquella illa.

La reportera de Telecinco, que treballa a 'El programa de Ana Rosa' i a 'Ya son las ocho', va afirmar que era la segona ocasió que tenia el plaer de viatjar a Mallorca. Això sí, de la primera vegada no recorda gaires detalls per alguna cosa concreta. I és que la periodista era molt petita i gairebé recorda alguns aspectes d'aquest viatge.

El cas és que ara sí que s'ha pogut xopar de les meravelles de l'illa i li ha deixat un «record immillorable. Ens han tractat molt bé, la gent ha estat molt amable amb nosaltres», deia.

Antonio David, d'escapada amb la seva parella Marta Riesco

Per contra, la parella de Marta sí que coneix perfectament l'illa perquè té família a Calvià. Quan es va acabar aquest breu viatge, l'excol·laborador televisiu ja pensava tornar al més aviat possible a l'illa perquè se sent molt estimat a Mallorca.

Durant el cap de setmana passat, tots dos van ser vistos en diversos restaurants i 'beach clubs' de Palma de Mallorca. I és que, segons sembla, la reportera és una apassionada de la gastronomia i sortir a sopar és un dels seus plans de lleure preferits.

Imatge del pati de la casa d'Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco ja no amaga la seva relació amb Antonio David | Xarxes Socials

És habitual que la vegem pujar diferents 'stories' al seu compte d'Instagram publicant els suculents plats que acostuma a tastar als locals de restauració madrilenys.

Per sort per a la parella, durant aquesta breu, però intensa escapada, no han hagut de patir gaire l'assetjament dels reporters. Marta Riesco i Antonio David Flores van estar diumenge passat a la zona de la Platja de Palma. La feliç parella va menjar al restaurant 'Alfaro' i després van anar a la 'Marina', on van decidir acudir a la nit a sopar.

Es casarà la parella a Mallorca?

Tal com informen la pàgina web del 'Diario de Mallorca', la mediàtica parella va estar convidada el cap de setmana passat pel seu amfitrió, l'empresari Bruno da Silva i la seva dona, Tracey.

La parella va voler deixar clar que estan més feliços que mai i tots dos saben que el seu amor, encara que hi hagi hagut alts i baixos i dubtes, està carregat de sinceritat. Com a anècdota, l'amfitrió de la parella els va proposar que es casessin a Mallorca, cosa que Marta Riesco va veure amb bons ulls.