Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David Flores confirma que la relació s'ha trencat i li fa molt mal

A Antonio David Flores no l'ha enxampat per sorpresa

Antonio David Flores ha confirmat el que ja era un secret de domini públic. Després de diversos mesos allunyat del focus mediàtic, l'exmarit de Rociíto sap que un dels seus defensors ho està passant molt malament per la possible separació.

I és que, des que Ana María Aldón va decidir abandonar la llar familiar, els rumors de ruptura del matrimoni no han deixat de créixer. A més a més, fa uns dies, diversos mitjans de comunicació van captar Ortega Cano abandonant la llar familiar.

Fotomuntatge de José Ortega Cano i Antonio David Flores
Antonio David Flores està preocupat per Ortega Cano | GTRES - Telecinco

Darrere seu, la dissenyadora i Gloria Camila van anar a la casa on, segons apunten diversos professionals de la comunicació, van mantenir una llarga i tensa conversa.

Aquest dimarts, 5 de juliol, Antonio David Flores se n'ha assabentat gràcies a Sálvame de les condicions que ha posat la 'influencer' perquè la seva relació amb la tertuliana de Viva la vida es torni a encarrilar. «Li demana que canviï de representant perquè les coses segueixin bé i que no hi hagi disgustos o, fins i tot, separació», va assegurar Kiko Hernández.

Després d'aquesta bomba, ha estat el mateix torero el que ha volgut aclarir, d'una vegada per totes, la informació que està sortint a la llum aquests dies.

Antonio David Flores intuïa el que passaria

Tot i aquesta situació, l'última intervenció televisiva d'Ortega Cano no ha agafat desprevingut Antonio David Flores, ja que sabia perfectament que la relació entre ells no està passant pel millor moment.

Després que Sálvame tragués a la llum part de la conversa de la Gloria i l'Ana María, el torero va decidir trucar per tancar el tema d'una vegada per totes.

«Vull dir dues coses. El primer és que menteixen per la gola», va dir l'amic d'Antonio David Flores, negant que hi hagi hagut trobada entre les dues dones de la seva vida.

I és que, malgrat que les càmeres de televisió han captat la seva filla i la seva dona entrant a la llar familiar, el destre assegura que la conversa de la qual tant s'ha parlat els últims dies mai s'ha produït. «Ni Gloria ni Ana han estat a casa meva», deia contundent.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
José Ortega Cano ja no aguanta més aquesta situació | Europa Press

«I segon, que ja estic cansat que estiguin contínuament parlant d'Ortega Cano. No aguanto més, posaré tots els advocats que siguin necessaris per a tots els que estan en contra meu d'aquesta manera i sense cap motiu», sentenciava.

Després d'anunciar que posarà el tema a les mans de la justícia, Terelu Campos va intentar mantenir una conversa amb el televisiu, cosa que va ser totalment impossible. «Em fa pena que ens truquem de vostè», va dir la presentadora.

«Home, si us plau! Després de tot, com vols que et digui», etzibava el torero. I és que, des que va decidir posicionar-se al costat d'Antonio David Flores, el clan Campos ha qüestionat cadascuna de les seves declaracions.

«Ja no aguanto més. A més, tot això és el que em dona força i energia per seguir endavant i lluitar contra qui sigui», va assegurar, posant punt final a la seva intervenció.

Després de diversos intents, per part de l'excompanya d'Antonio David Flores de mantenir una conversa amb ell, el marit de la dissenyadora va decidir penjar el telèfon sense deixar a la comunicadora parlar.

Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera
L'enemiga d'Antonio David Flores respon públicament  | Europa Press

Però, lluny d'acovardir-se davant les amenaces, Terelu es va dirigir directament a la càmera. «Ni aquest programa ni cap en què hem plantejat la situació d'Ana María Aldón tenim gens de por, perquè nosaltres no hem fet una exclusiva parlant de la seva família», responia cap al torero.

«Si aquí s'ha parlat d'un problema entre Gloria i la seva dona és perquè tant la seva filla com la seva dona ho han parlat als platós de televisió i a les revistes del cor», va assegurar, tot seguit, l'enemiga pública d'Antonio David Flores.

«Aquí hem constatat el que la seva dona li ha reclamat a vostè en públic. A la cadena on tots dos treballen. Sí, en aquesta casa que diu que li estem amargant la vida. Arregli-ho vostè a casa perquè així evitarà que en els platós es parli de vostè i de la família», finalitzava ben segura.