Muntatge Olga Moreno i Antonio David

Antonio David deixa enrere els seus fills i aconsegueix fer enfadar a Olga Moreno

Antonio David Flores s'ho passa molt bé allunyat de la seva família

Antonio David Flores està vivint una segona lluna de mel amb la seva nova parella. Ara que per fi, Marta Riesco ha aconseguit el que volia, la parella no deixa d'aparèixer per tot arreu. N'és una prova les nombroses instantànies que la reportera comparteix a les xarxes socials on mostra la seva relació amb l'exguàrdia civil.

Mentrestant, els seus fills, David i Lola, segueixen a Màlaga a cura d'Olga Moreno. Així ho va decidir l'encara matrimoni tot i que Antonio David fa la seva vida a Madrid allunyat. Tot i això, l'actitud despreocupada del malagueny comença a molestar la dissenyadora.

Antonio David Flores se'n va de festa

Antonio David Flores i Marta Riesco estan vivint el seu amor a tot tren. No hi ha dia que la parella no gaudeixi d'algun viatge que els proporcioni experiències i moments en parella. Si fa uns dies tots dos van desconnectar amb una escapada a Mallorca, ara s'ho han passat d'allò més bé en una festa.

Concretament, la celebrada pel gabinet d'advocats de l'exguàrdia civil. Iuris Tantum celebrava el seu aniversari comptant amb la presència d'un dels seus clients més famosos i que més diners estan aportant al bufet.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores se'n va de festa amb Marta Riesco | Europa Press

Els nombrosos fronts judicials han fet que el despatx d'Iván González, el seu advocat, hagi vist incrementat la seva feina legal. Per això Antonio David fos un dels imprescindibles en la celebració.

Sobretot gràcies a la victòria de la firma després de l'acomiadament, declarat nul, de l'excol·laborador. Una primera victòria legal que va fer que el malagueny es decidís a anar contra tot aquell que el va anomenar maltractador. Tanmateix, no ho va fer contra Rocío a qui, de moment, no pensa demandar encara que ella ho va acusar obertament d'haver-la maltractat.

Antonio David Flores i el seu advocat, Iván Hernández
Antonio David Flores va ser el convidat estrella a l'aniversari del seu bufet d'advocats | cedida

Deixant de banda els temes legals, el cert és que Antonio David s'ho va passar d'allò més bé en una finca del Vellón, un municipi de Madrid. I ho va fer acompanyat de la reportera d'Ana Rosa, sent els autèntics convidats estrella de l'esdeveniment.

Tots dos van gaudir d'una vetllada agradable on es van relacionar amb tots els treballadors del despatx. Tot i això, a centenars de quilòmetres de la capital, Olga Moreno començava a perdre la paciència.

▶️ Primeras imágenes de Kiko Matamoros en España tras ser expulsado de Supervivientes

Antonio David Flores i la seva despreocupada vida allunyat dels seus fills

«Mentre ella es casa, els seus fills ploren», amb aquestes paraules, fa anys Antonio David Flores va qüestionar el paper com a mare de Rocío. Li clavava un cop baix deixant entreveure com la mare dels seus fills refeia la seva vida allunyada dels seus petits.

Ara, és al revés i és l'exguàrdia civil qui viu una segona adolescència amb Marta Riesco. Viatges, festes, moments en parella, tot plegat mentre els seus fills David Flores i Lola esperen la seva vista a Màlaga.

Cert que el net de 'La Más Grande' ja té 23 anys, però la filla que va tenir amb la sevillana només en té nou. Per això no és estrany que Olga senti que el seu encara marit no està complint amb les seves obligacions familiars.

Recordem que això ja va provocar el malestar a l'empresària i que va ser una de les condicions que li va imposar després de la separació. Antonio David passava llargues temporades a la capital resolent els seus assumptes personals mentre s'ho passava d'allò més bé amb la seva nova parella.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores
Olga està cansada de la vida despreocupada d'Antonio David | Catalunya Diari

Tot i que Olga va decidir fer-se càrrec de certes càrregues i responsabilitats, fa un temps que va canviar d'opinió. Disposada també a refer la seva vida, es va plantar i va prendre la determinació de deixar d'assumir-les fora el seu ex qui ho fes.

D'aquesta manera, el malagueny quedava entre l'espasa i la paret, tot i que ara sembla que ha tornat a desatendre les seves obligacions.