Antonio David i Rocío Carrasco en un muntatge

Antonio David esclata i reta a Rociíto: «No em toquis els co*****»

Antonio David ataca on fa més mal la seva exdona Rociíto

Antonio David Flores  va tornar a carregar contra tots els seus enemics ahir al seu canal de YouTube. Després de diversos dies en silenci després de trencar-se diumenge, l'ex de Rociíto ha tornat a les xarxes i ho ha fet amb força.

Aquest dimecres, el pare de Rocío Flores reunia més de 20 000 persones per fer mal a diversos dels seus majors detractors. Antonio David va posar el punt de mira en una persona a qui feia molt de temps que no dirigia cap dels seus atacs. I és que va tornar a posar en escena el marit de la seva exdona, Fidel Albiac.

Antonio David torna a posar el focus a Rocío Carrasco

I és que per tots és sabut que Antonio David i Fidel mantenen una relació d'odi a mort que ja dura dues dècades. El cas és que Antonio David ha volgut ficar el dit al forat per intentar enfonsar la que un dia fos la seva dona.

Rocío Carrasco amb mascareta
Rocío Carrasco i Fidel Albiac, al punt de mira d'Antonio David Flores | GTRES

L'exguardia civil, que està al focus d'actualitat per la relació que manté amb la reportera Marta Riesco, va enviar un míssil en forma de proposta a Jorge Javier. El català, a més de dir-li «el penes» des que es parla de la seva relació amb Marta Riesco, no dubta a riure's d'ell quan té ocasió.

 

Jorge Javier va fer una de les seves àcides reflexions a Sálvame parlant del rècord d'afiliats a la Seguretat Social a Espanya. I és que el català no entén com Antonio David continua sense treballar. «Treballar li agrada poc al penes», sentenciava Jorge davant les rialles còmplices de Kiko Hernández.

«Expliqueu-li quina és la vida laboral de Fidel Albiac»

Després d'emetre aquest breu clip, Antonio David ha respost el protagonista de Desmontando a Séneca i les seves paraules no van passar desapercebudes.

I és que Antonio David va proposar un 'joc' a Jorge Javier Vázquez. L'andalús revelaria quina és la seva vida laboral des que va començar a treballar com a guàrdia civil fins a l'actualitat. Això sí, faria públic aquest document privat amb una única condició.

Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco
Fidel Albiac, reptat per Antonio David Flores perquè ensenyi públicament la seva vida laboral | GTRES

I no és cap altra que la cúpula de Sálvame convenci Fidel Albiac perquè tregui a la llum, com faria ell després, la seva vida laboral.

«Em comprometo a ensenyar la meva vida laboral si li expliqueu als pocs que queden per veure-us la vida laboral de Fidel Albiac. I seguidament, em comprometo que la gent vegi el meu patrimoni i els explicaré quin és el patrimoni de Fidel. No em toqueu els collons», sentenciava aquest molt enfadat.

Amb les seves paraules, Antonio David va deixar entreveure que Fidel Albiac gairebé no ha treballat des que va conèixer Rocío Carrasco. I deixa caure que el marit de Rociíto se n'ha aprofitat en tots aquests anys que porten junts.

Antonio David revela què fa amb els guanys de Youtube

D'altra banda, Antonio David també va tenir temps per revelar què fa amb els guanys econòmics que obté en pujar els vídeos a YouTube. Parlem d'un canal on acumula més de 100.000 subscriptors en menys de cinc mesos. Aquest dimecres, l'ex de Rociíto va assegurar que dedica gran part dels diners a pagar la pensió al seu fill David.

Fotomuntatge d'Antonio David i David Flores
Antonio David Flores ha confessat que destina els seus guanys a Youtube al seu fill David Flores | Catalunya Diari

«Ara que gairebé tinc liquidat el deute amb Hisenda, estic cotitzant aquí i el que guanyo va destinat a ell. Preneu nota, Sálvame», desafiava l'exguardia civil a l'espai produït per La Fábrica de la Tele.

Unes paraules que, sens dubte, anaven adreçades clarament a Rocío Carrasco. Recordem que, fa un any, el col·laborador de Sálvame va portar els tribunals a la seva exdona, a qui demanava que li pagués la pensió alimentària al seu fill. Veurem si hi ha alguna reacció al voltant de la filla de Rocío Jurado després del repte que l'excol·laborador ha posat damunt la taula.