IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Antonio David explica el seu patiment amb la malaltia del seu fill

Ha confessat que un dels pitjors moments de la seva vida va ser quan li van dir que el seu fill patia una malaltia incurable

Imatge de David Flores.  | Diez Minutos

Després de la majoria d'edat del fill de Rocío Carrasco, ha estat en centre de moltes mirades i comentaris. El seu pare, Antonio David, ha volgut sortir a la palestra per demanar respecte per al seu fill i per explicar el patiment que va viure en descobrir la seva malaltia. En una entrevista a Lecturas, el pare ha confessat que un dels pitjors moments de la seva vida va ser quan li van dir que el seu fill patia una malaltia incurable, poc després de néixer i ha dit que «quan va néixer el meu fill vaig tenir por, vaig pensar que el perdia».

Antonio David ha volgut demanar molt de respecte per al seu fill malalt, ja que aquestes últimes setmanes ha rebut molts comentaris cruels a les xarxes. D'altra banda, també ha aprofitat per atacar Rocío Carrasco i ha dit que «ha gestionat de manera penosa» la delicada malaltia del seu fill. D'aquesta manera, Antonio David ha confirmat que el seu fill pateix la síndrome d'Angelman, una rara malaltia genètica.

Finalment, Antonio David ha reconegut que ha aconseguit complir el seu somni, tenir una família unida. Al costat de l'Olga ha aconseguit tenir una família i ha dit que «veure els meus tres fills junts al llit és el meu somni complert».


Comentaris

envia el comentari