YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonio David Flores decideix abandonar Madrid

El ja excol·laborador de 'Sálvame' ha posat rumb a Màlaga

Antonio David Flores ha decidit abandonar Madrid. El ja excol·laborador de 'Sálvame' ha estat enxampat a l'estació de tren a punt d'agafar l'AVE per a tornar a Màlaga i retrobar-se amb la seva dona i els seus fills després del tsunami televisiu que han provocat les confessions de Rocío Carrasco.

El documental de Telecinco 'Rocío: contar la verdad para seguir viva' ha posat potes enlaire l'univers d'Antonio David Flores, que ha vist com la seva vida ha fet un gir de 180 graus de la nit al dia. I mai més ben dit.

Antonio David, més sol que mai, torna a Màlaga per a estar amb la seva família

Abans de l'emissió dels dos primers capítols del documental, el tertulià televisiu tenia a favor seu a pràcticament tota l'opinió pública. Mentre que Rocío Carrasco decidia romandre en silenci durant més de dues dècades i els seus moviments sol eren visibles en els jutjats, Antonio David Flores era vist com un pare afectuós i entregat que s'havia ficat als seus fills a l'esquena després de la renúncia de la seva mare.

No obstant això, les dures confessions de Rocío Carrasco l'han posat en el punt de mira i han tret a la llum el seu costat més agressiu i manipulador. «Ésser diabòlic», «impiu», «gelós», «controlador» i «egocèntric» van ser alguns dels qualificatius que va utilitzar la filla de Rocío Jurado per a referir-se públicament a una persona a la qual ha acusat d'arrabassar-li als seus fills en vida i de ser un maltractador físic i mental.

Després d'aquestes confessions, Antonio David s'ha quedat completament sol i sense suports. La truita s'ha girat en qüestió d'hores i l'opinió pública s'ha inclinat completament en favor de Rocío Carrasco.

Tant és així que la mateixa cantant estaria sorpresa pel gran suport que ha rebut d'usuaris anònims, personatges rellevants del món de l'espectacle i fins i tot representants polítics de diferents ideologies.

En l'altra cara de la moneda, trobem a un Antonio David amb escassos suports públics. Ni tan sols els seus companys de 'Sálvame' i amics televisius l'han secundat després d'un testimoniatge que també l'ha deixat sense treball.

Antonio David deixa Madrid 4 dies després d'haver estat acomiadat de Telecinco

Les repercussions del documental han estat tan grans que Telecinco va prendre la determinació de prescindir el contracte que tenia el col·laborador amb la cadena, una situació que ni el mateix Antonio David s'esperava. Segons ha avançat 'La Razón', el col·laborador de 'Sálvame' no era conscient que els seus dies en la cadena estaven comptats.

De fet, el tertulià havia acudit dilluns passat a la capital espanyola amb la intenció d'ocupar el seu lloc en el programa aquella mateixa tarda, ja que des de divendres passat havia estat convocat pel programa, que no volia perdre's la seva presència després de l'emissió del documental.

Per aquesta raó, la sorpresa d'Antonio David va ser majúscula en ser acomiadat sense previ avís quan ja estava a Madrid i allotjat en un hotel pròxim a les instal·lacions de Mediaset.

Ara, sense treball i sense suports a Madrid, l'excol·laborador ha decidit posar rumb a Màlaga per a retrobar-se amb la seva dona Olga Moreno i els seus fills, Rocío i David Flores.

Antonio David ha estat enxampat pels reporters gràfics d'Europa Press en una estació de tren madrilenya lluint un abillament d'incògnit, amb gorra i màscara i carregat amb molt d'equipatge, entre els quals destaquen diverses maletes i una guitarra en la seva funda.

Són les primeres imatges de l'excol·laborador televisiu després de les confessions de Rocío Carrasco i, segurament, seran les últimes en un temps, ja que és previsible que Antonio David aprofiti la seva tornada a Màlaga per a refugiar-se en la seva família.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari