Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

Antonio David Flores admet que ella no vol tenir fills amb ell perquè no el suporta

Antonio David Flores és conscient de la seva ferma postura

Antonio David Flores està al dia de tot el que mediàticament l'afecta, encara que estigui allunyat de la televisió. Per això, està al corrent dels darrers fets que s'han produït al si del matrimoni entre Ortega Cano i Ana María Aldón.

Això li ha permès saber que ella dona per tancada la relació i més després d'escoltar les declaracions públiques del torero. Ara, el malagueny sap que la ruptura és imminent entre la parella. Ella està cansada del seu marit i no està disposada a ampliar la família després del que va passar.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Antonio David Flores sap que la ruptura entre Ortega i Ana María es produirà aviat | Europa Press

 

Antonio David Flores escolta atònit Ana María

Segurament, aquesta setmana passada Antonio David Flores ha seguit l'entrevista que Ortega Cano va concedir a El programa de AR. L'entrevista no el va deixar en bon lloc, entre altres coses, perquè va dirigir unes paraules desafortunades cap a la seva dona. I és que quan se li va demanar que li enviés un missatge no se li va acudir res més que dir: «El meu semen és encara fort, ara toca una nena!».

Les xarxes es van encendre i li van ploure diverses crítiques per part de la filla de la seva dona. Tot i això, hi havia interès per saber què li havia semblat a Aldón tot el que va dir el torero. Ara, n'ha parlat.

Antonio David Flores ha vist que la dissenyadora ha donat el seu punt de vista al programa on treballa, Fiesta. La veritat és que s'ha mostrat desolada i molt dolguda per les declaracions del torero.

Ella, que va estar seguint la citada entrevista en una sala VIP de Telecinco, ha confessat que «vaig sentir vergonya, vergonya». A això ha afegit: «Sento que falta coherència entre el que es diu i el que es fa. Sí, entre el que es fa públic i el que es viu en privat».

A més, se li ha preguntat sobre la polèmica frase del semen i Ana ha dit: «El primer perjudicat per aquestes desafortunades paraules és ell. I a mi tampoc m'agrada veure'l patir. Crec que es va sentir malament en adonar-se del que havia dit».

«Aquesta frase no és d'afecte, jo no reconec això com a afecte. Jo ho veig com un acudit dolent i no el vaig reconèixer en aquestes paraules».

La presentadora ha volgut saber si José li ha demanat disculpes per coses que va dir i ella ha estat contundent. Ha respost: «No, no les necessito. Ja no necessito ni demano res».

Antonio David Flores ja sap quina és la clara intenció d'Aldón

L'exmarit de Rocío Carrasco té molt clar que no hi ha marxa enrere a la relació entre el de Cartagena i Aldón. Així, ella ho ha deixat de manifest amb les paraules exposades i amb altres que també ha pronunciat a Fiesta. En concret, ha reconegut que estava farta de sentir dir al torero que Rocío Jurado va ser l'amor de la seva vida.

Sobre aquesta declaració del torero, la dissenyadora ha exposat: «Aquí m'adono del poc valor que tinc. He estat molt generosa durant molts anys perquè ella ha deixat una petjada molt gran per a tots i no he intentat esborrar la petjada de ningú. Però, sí que vull que la meva empremta quedi i si jo trepitjo i no queda, amb el pas del temps te'n vas adonant».

Ana María Aldón
Antonio David Flores ha vist que Ana María té les idees molt clares | EUROPA PRESS

Després de tot això, Antonio David Flores ha sentit com la dissenyadora es mostrava més clara que mai: «No reprendrem la relació, ho deixo clar. No parlo de reconciliació com a solució, però cal solucionar altres coses i hem de tenir  especialment en compte el nostre fill».

Però la 'bomba' de la seva intervenció ha arribat després, ja que ha afirmat que no desitja ampliar la família una altra vegada amb el seu marit, però sí sola. Ha aclarit: «M'encantaria tornar a ser mare, però sola. Vull fer el que han fet Toñi Moreno o Ana Rosa Quintana, perquè estic en un moment que és o ja o mai».