Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David Flores té una cita que pot canviar la vida dels seus

Antonio David Flores podria capgirar definitivament la situació davant la justícia

Antonio David Flores té un objectiu i avança, pas a pas, per aconseguir-ho. Queda ja lluny en el temps el dia que va ser acomiadat fulminantment de Mediaset. No obstant això, a ell no se li oblida el mal moment que allò el va fer passar i les moltes nits sense dormir que li va provocar.

De ser un dels personatges estrella de Telecinco, present gairebé sempre i estant molt a gust com a col·laborador de Sálvame, tot es va acabar en 24 hores. La Fábrica de la Tele tancava a l'esquena un acord estratègic amb la seva exdona, Rociíto, que incloïa apartar Antonio David de la televisió.

I així va ser. Amb l'emissió del primer capítol de Contar la verdad per seguir viva, s'acomiadava a Antonio David i començava per a l'exguàrdia civil el seu calvari particular. Entre les múltiples acusacions de les quals se'l va acusar les setmanes posteriors, una arriba avui als jutjats. I Antonio David podria sortir victoriós.

Antonio David porta als jutjats la polèmica pels cartells

Aquest mateix matí, María Patiño està declarant als jutjats de Plaza Castilla de Madrid en qualitat d'imputada. Antonio David Flores la va denunciar per les acusacions que ella va abocar sobre ell. Suposadament, segons María, va ser ell mateix, amb l'ajuda de la seva filla Rocío, qui va enganxar alguns cartells a Màlaga, acusant-lo de maltractador.

Pel que va explicar María al seu dia al seu programa, Socialité,Antonio David Flores volia crear un clima favorable a ell. Per aconseguir-ho, volia presentar-se davant l'opinió pública com un ésser assetjat, a qui pengen pel carrer com a maltractador.

María Patiño i Antonio David Flores
Antonio David Flores té un objectiu clar sobre les acusacions de María Patiño | Catalunya Diari

María va declarar en directe que «hi va haver un judici, on van anar a testificar veïns, on hi havia càmeres de seguretat, càmeres que són a prop d'on ets tu, i que van acreditar que Antonio David era la persona que penjava aquests dos o tres cartells que van aparèixer per dir que era un maltractador».

María, davant d'aquestes acusacions, reiterava que «em faig responsable de què estic transmetent». Antonio David va posar una querella a Patiño i ara ella haurà de provar davant del jutge el que va dir.

La defensa d'Antonio David davant els atacs de Telecinco

Antonio David Flores ha instat des del seu canal de Youtube a Patiño «que ensenyis aquella documentació que vas dir que mostraries a l'audiència sobre enganxar cartells. Aquell vídeo en què se suposa que se'm veu enganxant-los».

També esmenta «aquella acusació que havia utilitzat la meva pròpia filla perquè posés una denúncia falsa en nom meu». Tot això està ara en mans de la justícia, que haurà de determinar qui menteix.

Fotomuntatge de Rocío i Antonio David Flores
Antonio David Flores i la seva filla van desmentir als jutjats el que es diu d'ells a la televisió | Catalunya Diari

De moment, l'exguàrdiacivil ja ha aconseguit una primera victòria contra l'empresa que el va acomiadar. El seu acomiadament ha estat anul·lat per part de la justícia, fixant una indemnització de 152.000 euros a favor dels danys morals que se li han causat.

A més, l'exmarit de Rociíto també ha afirmat que demandarà a títol personal diversos col·laboradors de la cadena per haver-lo anomenat «maltractador».

A Mediaset han de començar a pensar a muntar una agenda únicament de judicis pendents. Als casos d'Antonio David, se suma l'acomiadament de Paz Padilla, que també passarà pels jutjats la setmana vinent. Encara hi ha pendent el cas de Carlota Prado i la seva suposada violació a Gran Hermano i l'Operación Deluxe, que es complica per moments.

L'última cosa que hem sabut és que a la llista d'investigats per aquesta suposada trama d'espionatge a famosos s'hi ha sumat, a títol personal, Óscar Cornejo i Adrián Madrid, els directors de la productora.