Antonio David de cara al carrer

El parador d'Antonio David Flores: lluny de Màlaga durant l'aniversari d'Olga Moreno

Antonio David no ha pogut ser-hi durant l'aniversari de la seva dona, Olga Moreno, per un motiu justificat

El diumenge, 3 d'octubre, va ser l'aniversari d'Olga Moreno. Tot i celebrar-ho, el seu marit Antonio David no hi va poder ser.

Després de l'emissió del famós documental de Rocío Carrasco, l'excol·laborador és el punt de mira de la premsa rosa. Tots els aspectes de la seva vida s'han convertit en notícia i els mitjans busquen, més que mai, alguna declaració seva.

Després del seu acomiadament i la seva recent victòria als tribunals, la fama el persegueix i ha generat un gran interès per la seva vida. A més, les intervencions públiques de la seva filla i dona a 'Supervivientes' han accentuat la situació.

Tota la família s'ha situat en l'esfera rosa mediàtica i els mitjans ho volen saber tot. Aquest cap de setmana, han celebrat l'aniversari d'Olga Moreno, però hi ha hagut un gran absent. 

Antonio David, el seu marit, no ha pogut ser-hi per motius justificats.

Antonio David Flores, el gran absent en l'aniversari de la seva dona

La guanyadora del concurs de supervivència de Telecinco ha complert 46 anys envoltada de tots els seus éssers estimats. Els convidats han volgut compartir a través de les xarxes socials alguns dels moments del dia.

Rocío Flores va publicar tota mena d'imatges i vídeos a Instagram durant la celebració i també li va voler desitjar el millor.

Olga Moreno es va vestir molt elegant i va arribar acompanyada de la seva filla. Es mostrava molt feliç davant de les càmeres que l'esperaven i confessava que l'ocasió era molt especial i que s'havia de celebrar amb la seva família.

Entre els assistents, hi havia David Flores o Manuel Bedmar, parella de la jove tertuliana. Però, sens dubte, hi ha un detall que ha cridat l'atenció per sobre de tot: l'absència del pare de família.

Les xarxes socials van crear ràpidament un sentiment d'incertesa per conèixer-ne els motius. A més, fins i tot van especular sobre un possible distanciament de la parella.

Davant l'expectació, els mitjans de comunicació no han dubtat a preguntar pel tema. Després de la seva sortida del local, es va aturar a parlar amb els reporters per desmentir els rumors i donar explicacions.

Olga estava molt tranquil·la i va assegurar que Antonio David estava treballant a la capital. Va voler matisar que li hauria encantat que hi fos, però que les circumstàncies li ho van impedir.

Després, no va voler oferir més detalls sobre la feina i els projectes laborals del seu marit. Es va limitar a respondre les preguntes que feien referència a la celebració.

Més tard, va voler donar les gràcies al seu entorn i a tots els seus seguidors per les felicitacions i suport en aquests moments tan complicats. Va utilitzar les seves xarxes socials per publicar un vídeo recopilatori i un missatge molt emotiu.

El missatge vol transmetre algunes indirectes a les persones que l'han criticat i qüestionat durant tot aquest temps. Ha assegurat que, últimament, les seves llàgrimes són de felicitat i ha volgut agrair la marea blava que els dona suport.

Per la seva banda, Antonio David no s'ha pronunciat ni ha ofert detalls del seu nou projecte laboral. Haurem d'esperar per comprovar de què es tracta, tot i que n'hi ha que afirmen que tornarà a la televisió.