rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un mort i 4 ferits en un accident múltiple a l'AP-7 a València

Antonio David Flores s'emociona en recordar el seu pas per 'Crónicas Marcianas'

El programa que va liderar Xavier Sardà es va cancel·lar fa tretze anys
Imatge d'Antonio David Flores | Hola

 

Antonio David Flores no passa per un bon moment, ni personal ni professional. L'exparella de Rocío Carrasco té problemes de diners, concretament amb Hisenda, i amb la seva família. La mare de dos dels seus tres fills l'ha denunciat en diverses ocasions i Antonio lluita per no haver d'entrar a la presó. Tot i això, sempre hi ha una mica de temps per recordar una època millor i així ho ha fet a les xarxes socials.

  

  

va ser col·laborador del famós programa 'Crónicas Marcianas' i ha volgut fer un homenatge a l'espai recordant la seva època allà

 

Tretze anys sense 'Crónicas Marcianas'

El programa era un show liderat per Xavier Sardà, Boris Izaguirre i Carlos Latre, entre altres, que va suposar un punt d'inflexió en la forma de fer televisió a Espanya. Va ser amb 'Crónicas Marcianas' que es va iniciar una època en la qual les col·laboracions en programes d'aquest tipus i els espais de tertúlia es van fer habituals.

 

 

Antonio David ha aprofitat l'ocasió per recordar la bonica etapa que va passar al programa. «Els 6 millors anys de la meva vida treballant a la TV», ha escrit a la publicació feta a Instagram.

Antonio David, amb problemes econòmics

Actualment, l'ex de Rocío Carrasco té problemes greus amb Hisenda, deu la quantitat de 425.000 euros i, a més, no té feina. És per això que el que ha fet ha estat aprofitar-se de la seva dona Olga i de la seva filla gran, Rocío Flores. Totes dues tenen la seva feina, la seva dona té una botiga de roba a Màlaga i la seva filla és cambrera a un local.

 

Imatge de Rocío Flores | Cedida

 

Tot i això, sembla que Antonio David Flores sap que no pot seguir així tota la vida, motiu pel qual està buscant algun projecte que li doni diners i podria ser que ja l'hagués trobat. En aquests moments, està estudiant obrir un establiment a la Costa del Sol, segons les informacions que han sorgit, podria tractar-se d'un bar de copes d'ambient homosexual.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris