Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió

Antonio David enfonsa la seva ex assenyalant a l'amiga que volia robar-li el xicot

Antonio David Flores sap que la seva dona demanarà explicacions

Antonio David Flores no tenia ni idea que la seva encara dona ja havia refet la seva vida amb el representant de la família Flores. Sorprès, l'ex de Rocío va confessar que se n'havia assabentat per la premsa. Una mica poc creïble tenint en compte que la seva actual parella, Marta Riesco, havia parlat sobre aquesta qüestió en una entrevista feia només uns dies.

Olga Moreno i Agustín Etienne van negar per activa i per passiva els rumors sobre el seu idil·li fins que la dissenyadora, a cop d'exclusiva, ho va acabar confirmant. Marta López va donar suport a la seva amiga negant aquesta relació, però ara ha revelat les veritables intencions de l'argentí.

Antonio David Flores convençut que el seu representant no és aigua clara

Olga Moreno va confessar en una entrevista per a la revista Semana la seva relació amorosa amb Agustín Etienne. Els rumors van començar a circular aquest mateix estiu, però la sevillana ho negava a tothom que li preguntava. La seva amiga Marta va ser de les primeres a interessar-se per saber si el que es deia era cert, i Moreno li va desmentir.

La col·laboradora de Sálvame no va dubtar en cap moment de les paraules de la dissenyadora. Sobretot perquè l'argentí semblava més disposat a buscar l'amor en una altra dona que no era la dissenyadora. Així ho va confessar Marta dijous passat al plató del programa vespertí on va revelar que Etienne va intentar alguna cosa amb ella. L'exconcursant de Gran Hermano va quedar en evidència en negar l'acostament entre Olga i Agustín alhora que la sevillana ho confirmava i Marta es va justificar.

Antonio David Flores
Antonio David Flores creu que Agustín Etienne no és aigua clara   | YOUTUBE

Va explicar que mai no havia vist res estrany entre els dos que fes sospitar que hi havia alguna cosa més que una amistat. Encara més, el que li feia pensar que no estaven junts és que Etienne se li va arribar a insinuar. «Em consta que ells no tenien cap relació, perquè, si no, a mi Agustín no em diu aquestes ximpleries», va confessar. El plató es va revolucionar davant les declaracions de l'amiga d'Olga i van insistir a conèixer més sobre els fets.

Pel que sembla va passar quan Marta va trencar la seva anterior relació sentimental. La tertuliana sortia sovint amb Olga i Agustín, i aquest va aprofitar per acostar-se a ella. «A mi m'ha dit coses com ha pogut dir a altres noies», comentava.

Antonio David Flores emmudeix: «M'ha tirat els trastos»

Antonio David Flores coneix molt bé l'home que ocupa ara el cor de la seva exparella. Fa anys que és el seu representant i sap que és un conqueridor nat. El que potser desconeixia era que pogués acabar als braços d'Olga.

Foto de Marta López
Marta López assegura que Etienne va tirar-li els trastos | GTRES

Cosa que tampoc va pensar Marta quan va ser víctima dels dots de conqueridor d'Etienne. Aquest va desplegar les seves arts amatòries amb la col·laboradora i amiga d'Olga molt abans de plantejar-se una relació amb la dissenyadora.

«A mi m'ha tirat els trastos Agustín», reiterava Marta davant l'interès que havia generat al plató de Sálvame. La tertuliana no va entrar en detalls i va assegurar que no recorda exactament les coses que l'argentí li deia per conquistar-la. Les va qualificar de «ximpleries» i creu que ho va fer per animar-la després de la seva ruptura sentimental.

Imatge d'Olga Moreno amb Agustín Etienne
Olga Moreno no sap que Agustín se li va insinuar a la seva millor amiga | Europa Press

Tot i això, ella va sentir que Agustín estava interessat en ella i no en la seva amiga, d'aquí la seva sorpresa en confirmar-se la relació entre tots dos. Tot i això, Marta assegura que no se sent enganyada pel representant i la dissenyadora.

De fet, des de feia uns dies va començar a ser testimoni de certes coses que «ara em quadren». López afirma que la seva amistat amb la sevillana segueix igual que sempre, tot i haver-se assabentat per la premsa de la seva relació. Opinarà el mateix Olga en saber que el seu noi va flirtejar primer amb la seva millor amiga?