IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Antonio David Flores s'allunya de la seva filla, Rocío Flores, i s'apropa a la presó

La declaració de la seva filla Rocío Flores podria ser clau per a la resolució del cas

El juicio contra Antonio David Flores comenzará próximamente
Antonio David Flores en una imatge d'arxiu | diez minutos

Hores baixes per Antonio David Flores. El judici entre aquest i Rocío Carrasco podria fer ara un gir de 180º, tot i que encara no ha començat. I és que ara tot sembla indicar que la clau del procés judicial estarà en mans de Rocío Flores, la filla de Flores i Carrasco, que podria fer decantar la balança cap a un costat o l'altre.

Antonio David, en aquest sentit, volia jugar un paper important. I és que aquest confiava que la seva filla, qui tenia fins ara una relació nul·la amb la seva mare, declarés a favor seu demostrant el suposat maltractament psicològic era, simplement, una invenció de la mare.

Tot i això, ara tot sembla indicar que la relació entre Antonio David i la seva filla no passa pel millor moment i, ara, la decisió final de Rocío Flores —que podria apropar-se a la mare— podria convertir-se en un autèntic maldecap per Antonio David.

Rocío Flores, la hija de Rocío Carrasco y Antonio David Flores
Rocío Flores, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores | Xarxes socials

L'acusació de Rocío Carrasco

El temps juga en contra d'Antonio David. A mesura que s'apropa el dia de l'inici del judici al Jutjat d'Alcobendas, Madrid, les dues parts preparen la seva defensa mentre veuen el paper de la filla com quelcom clau.

Javier Varsallo, l'advocat de Rocío Carrasco, buscarà demostrar que l'estat depressiu de la seva clienta és conseqüència directa del comportament del seu exmarit. És en aquest punt on podria entrar la menuda, ja que podria demostrar que el seu pare hauria dut a terme aquest «maltractament psicològic» 

D'altra banda, Iván Hernández, l'advocat d'Antonio David Flores, continua desenvolupant l'informe pel qual defensarà Antonio David Flores de l'acusació Rocío Carrasco. Tot i això, tot sembla indicar que la posició de la seva filla —que seria més propensa a la mare— podria 'forçar' la seva entrada a presó. 


Comentaris

envia el comentari