Antonio David al plató de 'Sálvame'

La foto d'Antonio David sense roba a 'Sálvame' que indigna: «Vergonya»

L'audiència ha criticat durament el programa

Sense cap mena de dubte, un dels rostres de la premsa del cor més polèmics és Antonio David Flores, col·laborador de 'Sálvame', i ho és perquè, des de fa anys, manté una 'guerra oberta' amb la seva exdona, Rocío Carrasco. Guerra que l'ha portat a estar en els jutjats i a seure als platós de televisió traient a la llum tota mena de draps bruts.

Ara, però, l'exguàrdia civil ha suscitat polèmica per un altre motiu que no té res a veure amb els anteriors, concretament, perquè s'ha atrevit a aparèixer pràcticament nu en el citat programa de Telecinco. Un fet que ha provocat que les xarxes socials hagin esclatat contra ell i contra la cadena.

El repte de 'Sálvame' per a Antonio David

Amb l'objectiu d'aconseguir superar en audiència a 'Pasapalabra', 'Sálvame' posava en marxa fa uns dies una nova secció que té per títol '¡Quiero dinero!', i consisteix a fer que diferents col·laboradors se sotmetin a tota mena de reptes i preguntes per guanyar grans quantitats econòmiques.

Chelo García Cortés va ser la primera a participar-hi, i va haver de passar per quedar-se en roba interior, per fer-se un pírcing, per netejar els banys de Telecinco o per cremar una foto d'Isabel Pantoja. No obstant això, va decidir no continuar quan, havent guanyat ja 25.000 euros, es va negar a mostrar públicament el saldo dels seus comptes bancaris.

Doncs bé, després de la renúncia de la periodista, ha estat Antonio David Flores l'elegit per substituir-la. Ara és ell el que ha d'acceptar tota mena de proves per anar guanyant diners, amb els quals podrà fer front a l'embargament pel judici amb Rocío Carrasco. En concret, el primer repte que ha hagut de fer ha sigut quedar-se pràcticament nu per 400 euros. Més exactament, ha acceptat vestir-se amb el singular banyador del personatge de la pel·lícula 'Borat' (2006), protagonitzada per Sacha Baron Cohen.

Flores, sense roba

En un primer moment, ha sigut una mica reticent a posar-se aquest vestit de bany, però, a la fi, ha acceptat la proposta de 'Sálvame'. Així, s'ha col·locat darrere d'un biombo al plató i allà s'ha tret la roba per vestir-se amb el banyador. Una vegada que ja s'havia canviat, s'ha negat a sortir, ja que ha manifestat: «Em fa molta vergonya ensenyar les cames».

Els seus companys han volgut animar-lo a fer que es mostrés d'una vegada públicament, especialment l'han encoratjat Kiko Hernández, Rafa Mora i fins i tot Kiko Matamoros. Aquest últim, en concret, li ha dit: «Vinga ja, home!». No obstant això, Antonio David Flores ha respost: «Que se'm veu tot!».

Davant el que estava succeint, ha decidit actuar el presentador (Jorge Javier Vázquez). Per això, sense pensar-s'ho dues vegades, ha tirat el paravent a terra i això ha permès veure a l'exguàrdia civil pràcticament nu. I és que el famós banyador de Borat tot just tapa els genitals, d'aquí que Flores no hagi deixat d'ocultar aquests amb les seves mans.

Antonio David Flores lluint el vestit de bany de 'Borat' i tapant-se els genitals amb les mans a 'Sálvame'
Antonio David Flores va complir el repte de posar-se el banyador de 'Borat' | Telecinco

Les crítiques de l'audiència per a 'Sálvame'

El nu del col·laborador de 'Sálvame' no ha deixat indiferent al públic, ja que les xarxes socials s'han omplert de missatges crítics per aquesta situació. En concret, entre els comentaris més enfadats dels espectadors han destacat alguns com ara aquests:

  • «Una put... vergonya. On és l'horari protegit? Espero que els caigui una bona multa , encara que el millor seria suprimir el programa d'antena».
  • «Quina 'penita' fas, Antonio David! No és que em faci caure en el pecat per veure ningú en pilotes, però el programa ja està baixant a les clavegueres».
  • «Quan es tracta de guanyar diners s'oblida dels seus fills. 'Olé' tu... quin fàstic fas!».
  • «Cal estar molt necessitat, la veritat».

D'aquesta manera, l'audiència ha deixat clar que rebutjava el nu d'Antonio David Flores per semblar-li una vergonya. No obstant això, a ell sembla que no li han importat les crítiques, com tampoc les que va rebre fa poc per imitar a Rocío Jurado. Només cal veure que després ha acceptat el repte de passar 24 hores emmanillat a una nina inflable. Sembla que està disposat a fer realitat la famosa frase de «tot per la pasta».