Antonio David Flores

Antonio David Flores no s'esperava la terrible notícia que li ha donat el seu gendre

Antonio David, consternat en saber què està patint el seu familiar

Antonio David Flores s'ha quedat gelat després de comprovar com el seu gendre ha patit un accident. L'exguàrdia civil ha vist que en les últimes hores un fet ha tingut en suspens tota la família.

Antonio David és un personatge del cor que sap que la parella de la seva filla, Manuel Bedmar, no és un noi a qui agradi aquest món. No li agrada gaire a què es dedica l'exguàrdia civil des que va saltar a la fama amb la relació amb Rociíto.

Manuel sempre ha intentat passar desapercebut per les càmeres, però sap que amb la persona amb qui comparteix la seva vida des de fa set anys, Rocío Flores, és impensable no ser el focus d'atenció. La seva relació amb Rocío ha passat per diversos alts i baixos, fins i tot amb rumors de ruptura, però el cert és que la parella segueix unida i en els darrers temps es fan costat més que mai.

Antonio David Flores, sense paraules després de conèixer l'accident del gendre

El cas és que les últimes hores hem sabut que Manuel Bedmar ha deixat més que preocupada la seva parella, i tot després de compartir una imatge impactant a les xarxes socials. Així doncs, les xerrameques sobre aquesta fotografia que han vist els seguidors de Manuel ja han començat.

Antonio David Flores
Antonio David Flores s'ha preocupat per l'estat del seu gendre | YOUTUBE

El jove ha publicat una instantània en què se'l pot veure amb el braç enguixat després d'haver patit un accident. El braç esquerre està immobilitzat i el jove ha deixat que tots s'assabentin del que ha passat després de diversos dies sense donar senyals de vida al compte d'Instagram.

«Estic viu», deia el text del gendre d'Antonio David, que s'emportava un ensurt de mort i havia de ser atès a l'hospital malagueny després de patir aquest accident.

Manuel Bedmar ha tingut un accident en les últimes hores

Parlem d'un accident que, tot i que no n'han revelat el motiu, fa pensar que ha estat un contratemps amb algun vehicle del jove. Cal recordar que fa pocs dies mesos, Bedmar acomiadava la seva moto Yamaha XMax per adquirir una nova moto de cilindrada superior, la Yamaha TMax 560.

De moment, ni el jove ni la seva parella, Rocío Flores, han parlat sobre els fets, i tot apunta que aquest incident quedarà allà i ningú en donarà més explicacions. Amb tot, la parella fa uns quants mesos que no protagonitza cap rumor de crisi com en el passat. Així doncs, la tranquil·litat existent actualment s'ha vist frenada en sec per aquest contratemps que ha deixat afligit Manuel Bedmar.

Manuel i Rocío pateixen després del que va passar amb el jove

El jove és conscient que la recuperació serà llarga i s'haurà d'armar de paciència per poder tornar a conduir la moto, una de les grans passions del gendre d'Antonio David.

Fotomuntatge d'una història de Mnauel Bedmar amb el braç enguixat
Manuel Bedmar mostra el seu braç enguixat a Instagram | INSTAGRAM (@MANUELBEDMAR14)

Mentrestant, la seva xicota, Rocío Flores, a qui molts esperaven veure aquest matí a El programa de Ana Rosa, segueix sense donar senyals de vida a la televisió. Segons sembla, les negociacions amb la productora Unicorn Content no han estat fructíferes de moment.

Encara no és clar que la influencer torni a col·laborar a l'espai matinal de Telecinco. Tot i que des de la cadena de Fuencarral intenten per tots els mitjans que accepti l'oferta que li han proposat, ja que volen que contesti a la seva madrastra Olga Moreno després de l'entrevista que va fer fa tot just uns dies.