Antonio David Flores

Antonio David Flores, impactat en descobrir què pensa la seva filla de l'embaràs

Antonio David Flores sap que el nou nadó ha alegrat tothom

Antonio David Flores està vivint una etapa molt especial perquè s'ha adonat que la seva exdona no té tant de poder com es pensava. Quan Rociíto va començar a treballar a Telecinco, ell va haver de sortir per la porta del darrere, però la situació actual és diferent. El públic vol escoltar-ne la versió i cada vegada hi ha més espectadors que defensen la seva honestedat.

Per la seva banda, Antonio David Flores ha seguit amb la seva estratègia: tenir cura dels fills i traslladar als tribunals tot el que sigui constitutiu de delicte. Està orgullós perquè la seva filla ha anat pel mateix camí i no ha entrat a les provocacions de certs periodistes. Rocío està centrada en la seva carrera d'influencer i comparteix a Instagram gran part de la vida.

Rocío Flores
Antonio David Flores sap que el bebè està perfectament | INSTAGRAM @ROTRECE

Ara, Antonio David s'ha sorprès en saber com Rocío ha viscut l'embaràs d'una de les seves millors amigues, ja que l'ha seguit de molt a prop. La tertuliana està encantada amb el nou nadó i n'ha publicat diverses imatges per deixar clar el que sent. L'anomena «nebodet» i des del primer moment va estar pendent de les necessitats de la seva amiga.

Antonio David coneix millor que ningú com funciona el món del cor, així que sabia que molts mitjans recollirien els fets. La revista Pronto ha utilitzat la reacció de la filla de Rociíto per especular amb la seva futura maternitat. Sembla sentir-se còmoda amb els petits de la casa i sempre té un somriure preparat per a qualsevol nadó que se li apropi.

Flores ha treballat de valent per aconseguir que els seus fills tinguin el millor, però ha arribat el seu torn i ara ha de descansar. Els darrers anys de la seva vida han estat delicats, però tot va canviar quan va començar a sortir amb Marta Riesco. La periodista li ha ensenyat a relaxar-se i a gaudir de la vida, per això està passant l'estiu a diferents punts d'Espanya.

Antonio David Flores entén el dolor de la filla

Antonio David va ser el responsable que Rocío comencés a treballar a la televisió, ja que ella va voler defensar-lo mentre era a Gran Hermano VIP. De seguida va demostrar que tenia molt de talent, per això,  Ana Rosa Quintana li va proposar col·laborar amb ella. Des d'aleshores, s'ha convertit en una estrella de la pantalla petita, però això també té inconvenients.

Rocío Flores i Antonio David
Antonio David Flores sempre ha protegit els seus | CatalunyaDiari

Flores sap que Rocío està sotmesa a molta pressió, ja que ha de donar explicacions sobre els conflictes familiars a cada moment. No obstant això, la tertuliana té un comportament excel·lent, ja que no entra en provocacions i es limita a ser objectiva. Per exemple, quan es va assabentar que el seu pare tenia parella, va ser força dura amb ell, ja que sentia que havia fallat a Olga Moreno.

Ara, l'exmarit de Rociíto té plans de futur amb la seva nova xicota, de fet ella ha anunciat que vol «el pack sencer». Això vol dir que més aviat que tard anunciaran el seu compromís i fins i tot podrien portar un nadó al món. La neta de 'la Más Grande' estaria encantada, ja que ha demostrat amb l'embaràs de la seva amiga que li encanten els nadons.

Antonio David Flores confia en la seva xicota

Antonio David ha estat al punt de mira perquè molts periodistes han posat en dubte els seus sentiments per Marta. També hi ha qui ha acusat la reportera d'estar aprofitant-se de la fama de Flores, però no és així. L'única cosa certa és que estan realment enamorats, per això tenen tants projectes en comú.

L'ex d'Olga Moreno ha intentat no fer mal a ningú. De fet, la seva família en parla molt bé. Els que el coneixen de debò asseguren que sempre està disposat a ajudar. Coneix l'amiga de Rocío, que ha estat embarassada, i està molt satisfet amb com ha anat tot.