Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco

Antonio David Flores pren la decisió més difícil amb el seu fill David

Antonio David fa un pas més per tancar definitivament la porta a la seva família amb la seva darrera decisió

Antonio David Flores ha pres una mesura que no deixarà ningú indiferent. Després de 20 anys al costat d'Olga Moreno, l'exguàrdia civil ha optat per abandonar el domicili familiar de Màlaga. A les darreres hores ja se l'ha pogut veure realitzant la mudança.

En aquest habitatge residia amb la seva encara esposa, la filla que tenen en comú i el segon fill del malagueny, David Flores Carrasco. Tot i el distanciament evident entre els dos membres de la parella, en els darrers temps encara compartien sostre. Es va tractar, pel que sembla, d'un període de transició fins que l'ex de Rociíto aclarís la seva situació i es busqués un nou habitatge.

Aquest mateix cap de setmana Antonio David Flores va començar a traslladar les seves pertinences. La informació es va encarregar de confirmar-la a Viva la vida Diego Arrabal. Tard o d'hora havia de prendre una mesura respecte a la marxa del pis i ara era el millor moment.

L'enrenou mediàtic que havia provocat la seva ruptura i la posterior relació amb Marta Riesco ha anat perdent força. Això li ha permès prendre decisions amb més calma.

Pel que sembla, com recull Semana, el pare de David i Rocío es mudaria a un altre pis a Màlaga. Va aprofitar aquest cap de setmana per recollir els seus objectes aprofitant, a més, que l'Olga no era a casa. La sevillana també ha fet les maletes, però si escau per fer una petita escapada fora de la ciutat.

Antonio David Flores sortint dels jutjats
Antonio David Flores va aprofitar el cap de setmana per fer la mudança | GTRES

Després d'uns quants mesos de molt d'estrès a conseqüència de tot el que va passar amb el seu matrimoni, necessitava un temps de desconnexió. Ella ha trobat consol sempre a la família, que l'ha acollit amb els braços oberts després de separar-se de l'excol·laborador.

Els problemes d'Antonio David van començar amb Sálvame

El matrimoni va haver de fer front a èpoques molt convulses durant els 21 anys que va durar. Sobretot a conseqüència de les polèmiques que es van generar al voltant de la figura d'Antonio David Flores. Tot va començar fa un any i mig, després de començar a col·laborar ell amb Sálvame.

Va anar guanyant protagonisme a l'espai vespertí de Telecinco fins a convertir-se en un dels tertulians de més rellevància. Van sorgir un gran nombre d'amants que descobrien presumptes infidelitats de l'exguàrdia civil. Fet que sempre es va esforçar a desmentir.

Al començament de l'any passat arribaria el moment més crític de la parella amb l'emissió de la docuserie de Rociíto. En ella, la filla de la Jurado acusaria el que havia estat el seu marit de suposats maltractaments. Gairebé alhora, Olga decidia enrolar-se a Supervivientes, el reality més extrem de la cadena.

David Flores Carrasco passejant
David Flores tindrà a prop a Antonio David Flores | GTRES

Tot i proclamar-se guanyadora de la darrera edició, l'empresària sevillana sempre ha apostat per mantenir-se en un segon pla. Les seves aparicions públiques han estat comptades. Va tenir ofertes per parlar i col·laborar en diferents espais de televisió, però sempre les va descartar.

Tenia clar que no es volia convertir en un personatge de la premsa rosa. Ha optat per guardar silenci i mai no ha dit res sobre la situació del seu matrimoni. Ho ha deixat tot a les mans de la seva parella.

Antonio David rep males notícies

Les darreres setmanes no han estat precisament bones per a Antonio David. Es coneixia que trencava el seu festeig amb Marta Riesco, però també va comprovar com la seva filla seguia els seus mateixos passos. Rocío decidia separar-se del seu xicot després de sis anys junts.

Aquesta notícia no li ha semblat gens bé David, que estava molt unit a Manuel Bedmar. Hi havia molta complicitat i afecte entre tots dos. El jove observa com pel camí va caient força gent de la que considerava propera.

Antonio David Flores amb rostre seriós
Antonio David Flores continuarà vivint a Màlaga | GTRES

Pel que sembla, com ja li va passar al seu pare, la filla de Rociíto cada cop estava més còmoda amb la vida que tenia a Madrid. La seva intenció és traslladar-se a la capital, on ja passa força dies per qüestions professionals. Alguns mitjans assenyalen que les primeres diferències entre la parella van començar a sorgir per això al setembre.

Antonio David, en tot cas, no ha tingut una setmana senzilla. Veu com alguns membres del seu entorn van perdent suports.