VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

Antonio David Flores s'enfronta a cinc anys de presó

Rocío Carrasco va denunciar la seva exparella per un presumpte maltractament
Demanen cinc anys de presó per Antonio David Flores | Gtres

 

Antonio David Flores podria ser condemnat a cinc anys de presó, tal com ha informat la revista 'Corazón TVE'. L'advocat de Rocío Carrasco, Javier Vasallo, entregarà la petició al Jutjat de Violència de la Dona número 1 d'Alcobendas, per la qual culpa a l'exguàrdia civil d'un delicte de maltractament psicològic.

 

El lletrat argumenta que les agressions es van realitzar de manera continuada, causant seqüeles a la filla de Rocío Jurado que han esdevingut lesions psicològiques permanents. D'aquesta manera, es confia que la sentència, que podria ser emesa aquest estiu, sigui favorable per la filla de la cantant.

Rocío Carrasco, víctima de maltractament

El febrer de 2017, Antonio David Flores començava a ser investigat per un presumpte delicte de maltractament psicològic. La seva exparella, Rocío Carrasco, denunciava el conflicte amb el pare dels seus dos fills al Jutjat d'Instrucció número 24 de Madrid.

 

El tribunal decidia transferir la causa al Jutjat de Violència de la Dona número 1 d'Alcobendas. Des d'aquest organisme jurídic es fallava a favor de Rocío Carrasco, que aconseguia la seva primera resolució positiva dins del procés, per així poder continuar amb les exigències.

 

«Hi ha indicis perquè Antonio David Flores, sabent que hi havia sentències prèvies que advertien del dany psicològic causat, ha seguit fent entrevistes en publicacions i televisió en les quals desprestigiava a Rocío Carrasco com a mare i com a persona», incloïa l'escrit. 

Antonio David Flores, investigat per alçament de béns

La de maltractament psicològic no és l'única acusació a la qual s'enfronta Antonio David Flores. L'exmarit de Rocío Carrasco també està sent investigat per un presumpte delicte d'alçament de béns, que també ha esquitxat al seu exrepresentant, Francesc Perellada.

 

Imatge d'arxiu d'Antonio David Flores i Olga Moreno | elmundo

 

El Ministeri Fiscal ha inclòs al mànager a la causa, a la qual es podria unir Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores, que ha estat assenyalada per la mateixa Rocío Carrasco, considerant-la col·laboradora necessària en la recerca dels altres acusats.

Comentaris