Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David Flores revela als seus fills tota la veritat sobre el matrimoni

Antonio David Flores els deu haver revelat ara la situació que ha vist la llum

Antonio David Flores està molt feliç després de separar-se d'Olga i iniciar una nova relació amb Marta Riesco. Però això no implica que no continuï pendent de tot allò que diu la seva primera exdona, Rocío Carrasco. Tant és així que, com ja va indicar, està seguint la segona part de la seva docusèrie, on s'ha revelat una informació important.

En concret, ella ha tret a la llum que la relació entre Rocío Jurado i Ortega Cano distava molt de ser idíl·lica. Encara més, ha confessat que l'artista va pensar a separar-se, encara que no ho va fer per una raó. Aquesta informació és molt 'sucosa', per tant, ell l'haurà explicat als seus fills.

Antonio David Flores descobreix que la relació no era tan idíl·lica com semblava

L'excol·laborador de Sálvame ha vist que a l'episodi número quatre d'En el nombre de Rocío s'ha fet esment a Raquel Mosquera. Però també s'ha mostrat l'avançament del següent capítol, que girarà al voltant del matrimoni entre 'La Jurado' i Ortega. I aquest farà parlar molt.

En aquesta promoció es veu com la que va ser dona d'Antonio David Flores fa referència a la jornada en què la seva mare va tornar a casar-se. Sobre això afirma: «Aquell dia estàvem dins la finca Yerbabuena i es va obrir la porta del seu dormitori. Quan la vaig veure vestida de blanc vaig plorar tant com mai ho ha fet un ésser humà».

En aquest punt, se li pregunta si estava preocupada per la seva progenitora i no pot ser més clara. Diu: «Jo no volia veure-la infeliç ni veure-la patir, em semblava que no s'ho mereixia. Em semblava que era una dona que ho havia donat tot en aquesta relació i no es mereixia les situacions que es generaven i que es donaven».

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Antonio David ha vist com Rocío ha explicat que la seva mare va patir per culpa d'Ortega Cano. | Mediaset
 

Una afirmació després de la qual apareix un vídeo de la cantant i del torero en una festa. I en ella, la de Chipiona afirma d'ell, que acaba d'arribar: «Fa una hora que s'ha perdut». Unes paraules que, com es veu, causen la indiferència del torero davant la seva parella.

De la mateixa manera, el malagueny haurà pogut veure que la seva ex afirma que aquesta situació que 'denúncia' del matrimoni de la seva mare no només la sabia ella. Ha reconegut que altres persones de la família «l'han viscut amb mi i fins i tot l'han viscut més que jo».

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones

Antonio David Flores ha sabut que la seva exsogra va estudiar la separació

El pare de Rocío Flores en veure aquest avançament de la docusèrie haurà conegut, a més, que 'La Jurado' es va plantejar separar-se d'Ortega Cano. I és que així ho afirma Carrasco: «Per diferents situacions, la meva mare hi ha un moment que diu 'No puc més, em vull separar'».

En aquest punt, intervé la periodista del cor Paloma García Pelayo per exposar: «La família coneixia perfectament que hi havia conflictes. Eren conflictes molt importants del matrimoni».

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Antonio David ha descobert que 'La Jurado' es va voler separar. | Cedida
 

I aquí torna a intervenir la protagonista de la sèrie per dir: «Es donaven situacions que eren imperdonables i que no s'havien de donar. José Ortega Cano no va actuar bé amb Rocío Jurado, que era la meva mare, i ha arribat el moment d'explicar el perquè». Així, per exemple, ha revelat que el torero recriminava la seva edat a la seva dona.

Si aquestes declaracions ja són impactants, no ho són menys les que venen després. Carrasco explica el perquè 'La más grande' no es va arribar a separar finalment. Ho diu així: «Si ella no hagués adoptat els dos nens, hauria estat ella la que s'hagués separat feia molt de temps».