Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre d'enuig al plató de 'Sálvame'

Antonio David Flores revela quant cobra realment Jorge Javier Vázquez

Antonio David Flores explica el gran secret del presentador català

Antonio David Flores ha tornat a treure l'artilleria pesant contra el presentador català. No pot amagar la seva alegria en saber que 'Sálvame' serà cancel·lat i no espera el moment per celebrar-ho.

El seu afany i objectiu és fer llenya de l'arbre caigut en una mena de venjança per com va ser acomiadat. Per això, no ha dubtat a treure els draps bruts tant del programa com de l'«amo del mas». L'última cosa ha estat revelar al seu canal de YouTube el dineral que s'embutxaca Jorge pel seu treball a Telecinco.

Antonio David Flores treu a la llum el secret més ben guardat del català

Antonio David Flores ha tornat a centrar una vegada més el seu directe al seu canal de YouTube a la figura de Jorge Javier. A falta de poc més de dues setmanes per a la cancel·lació de 'Sálvame', el malagueny torna a carregar contra ell.

I ara ho fa que el de Badalona no es troba en un bon moment pels problemes de salut que pateix des de fa setmanes. La seva retirada temporal de la televisió comença a preocupar els seus fans que esperen veure'l aviat.

Antonio David Flores amb la mirada capcota al plató de ‘Sálvame’
Antonio David assegura que Jorge Javier guanya tres milions d'euros l'any | Mediaset

No és el cas d'Antonio David que afirma conèixer molt bé el presentador i la manera com aquest es maneja a la televisió. L'exguàrdia civil començava el seu directe recopilant gran part de les vegades en què Jorge ha estat assenyalat per la seva actitud. Insults, faltes de respecte i una infinitat de moments que han dinamitat la seva imatge pública.

L'ex de Rocío l'acusa d'acarnissar-se amb els famosos i el qualifica d'«estirat, sectari i més cruel que mai». «Es va proposar carregar contra tots, inclosos companys de cadena», afegeix el malagueny.

Del que s'oblida és que ell mateix va participar d'aquest joc quan va acceptar participar a 'Sálvame'. Un programa on vam veure qüestionar la sexualitat d'Ortega Cano i trair altres col·laboradors com Canales Rivera.

Passat a part, el que recalca el pare de Rocío Flores és l'enorme benefici que Jorge ha tret per aquests anys d'«assetjament». «Tres milions d'euros que cobra a l'any», afirma Antonio David sense cap mena de dubte.

Antonio David Flores assegura que tot el que ha passat obeeix a un pla

Per a Antonio David, les contínues absències de Jorge i els seus problemes de salut tenen l'origen en un pla del català. S'ha rumorejat molt sobre el possible acomiadament i el malagueny està convençut que està aplanant el camí per sortir de Mediaset.

Una manera de fer veure que és una sortida voluntària, quan en realitat és un acomiadament definitiu. «Amb les absències, els problemes de salut i la seva manera d'actuar vol provocar el seu acomiadament», assenyalava l'ex de Marta Riesco.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb cara de fàstic
Segons Antonio David, els problemes de salut del presentador són part d'un pla | Mediaset

Aquestes declaracions anaven seguides d'altres que Antonio David recordava als seus seguidors, on Jorge feia èmfasi en la indemnització de fer-se efectiu el cessament. Aquest seria, segons l'excol·laborador, la seva «venjança a Mediaset».

Cal recordar que el català encara no ha finalitzat el contracte amb la cadena i si l'acomiaden haurien de pagar-li una indemnització. Una gran quantitat de diners que se sumarien als suposats tres milions d'euros que cobra anualment des que va començar 'Sálvame'.

Sigui cert o no, la veritat és que la vida de Jorge ha canviat notablement des que va passar a ser el presentador estrella de Mediaset. Tenint en compte que ha estat al capdavant del programa vespertí durant 14 anys, la suma total de guanys és estratosfèrica.

I això només si es té en compte la seva feina a 'Sálvame', A això caldria sumar-hi altres programes com 'Supervivientes' o 'GH VIP'. En definitiva, que el català pot deixar la televisió amb tranquil·litat i viure de tot allò que ha amassat en aquest temps.