ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Antonio David Flores es fa un trasplantament capil·lar

L’ exmarit de Rocío Carrasco ha triat una clínica de Màlaga per fer-se aquesta intervenció i així millorar la seva imatge

Imatge d'Antonio David Flores
Antonio David Flores ha decidit millorar la seva imatge física| HOLA

És evident que l’aspecte físic d’Antonio David Flores havia patit una davallada aquests darrers temps degut, segurament, a les tensions produïdes pels judicis que ha anat superant l’exguàrdia civil, on s’ha hagut de defensar de les acusacions de la seva exparella Rocío Carrasco per suposats maltractaments. Aquestes acusacions han provocat preocupació i ansietat a Antonio David, que ha mostrat últimament un aspecte cansat, capcot i molt desmillorat físicament.

Amb tot, després de conèixer la resolució del judici i sobretot, amb el suport que rep per part dels seus fills, Antonio David ha decidit centrar-se en la seva família i convertir-se en un home nou.

Nou ‘look’

El col·laborador de televisió, per tal de millorar la seva imatge i evitar la caiguda del cabell, s’ha fet un trasplantament capil·lar a una coneguda clínica de Màlaga on viu actualment amb la seva dona i els seus fills.

Aquesta intervenció només va durar un cap de setmana, i es tracta d’un tractament personalitzat, molt diferent del que acostumen a fer en altres països com Turquia on els seus preus són més barats. Es calcula que aquest tractament li ha pogut costar entre els 3.000 i els 6.000 euros, depenent del nombre de cabells implantats i de la mida de la zona on s’ha de fer la intervenció.

Antonio David Flores a punt d'entrar a la coneguda clínica de Màlaga
Antonio David Flores a punt d'entrar a la coneguda clínica de Màlaga | DIEZ MINUTOS

A Antonio David se’l va poder veure sortir molt content de la clínica i amb gestos de gratitud cap al seu gerent, fet que demostra que va quedar molt satisfet amb el resultat de la intervenció. Amb aquest important canvi d’imatge, Antonio David vol recuperar el temps perdut i tornar als platós de televisió, a programes com per exemple ‘Supervivientes’ o ‘Gran Hermano’, on ja va col·laborar anteriorment i va ser apartat pels suposats maltractaments a Rociíto.

Antonio David Flores sortint de la clínica després de la intervenció
Antonio David Flores sortint de la clínica després de la intervenció | DIEZ MINUTOS

Tècnica FUE (‘Folicular Unit Extraction’)

Antonio David ha triat una tècnica molt coneguda anomenada ‘FUE’ ('Folicular Unit Extraction') que consisteix a extreure un per un els cabells de les zones on hi ha més cabell com són la zona lateral i posterior del cap i es va recol·locant a la part frontal que és on es produeix la major caiguda de cabell.

Es tracta d’una tècnica molt laboriosa però que no resulta gens perillosa pel pacient. El període de cicatrització és molt curt i sol estar entre les 48 i 72 hores. L’única qüestió que s’ha de tenir en compte és que perquè el trasplantament capil·lar cicatritzi correctament, no es pot practicar cap mena d’esport els deu dies posteriors a la intervenció, i un cop superats aquests deu dies, el pacient no hauria de tenir cap seqüela ni ferida.


Comentaris

envia el comentari