Marta Riesco i Antonio David Flores

Antonio David Flores per fi trenca el silenci i aclareix quina relació té amb Marta Riesco

El malagueny ha fet un comunicat públic per a donar explicacions

Antonio David Flores recentment s'ha convertit en protagonista absolut de la premsa rosa. El motiu és que ahir, la revista 'Lecturas' va publicar que té una relació sentimental amb Marta Riesco i que fins i tot viuen junts a Madrid.

Amb aquesta exclusiva es confirmava el que s'havia revelat uns mesos enrere: que havia trencat amb Olga Moreno i que el motiu principal era que li havia estat infidel amb Marta.

La notícia va agafar tothom per sorpresa, però les imatges en què se'ls veia entrant i sortint de l'habitatge eren molt clares. Així doncs, el malagueny ha optat per trencar el silenci i explicar què hi ha entre ell i la reportera de Telecinco.

Antonio David fa un comunicat

Per a evitar que es facin especulacions i que la premsa el persegueixi, el pare de Rocío Flores ahir va parlar sobre l'exclusiva de 'Lecturas'. Mitjançant el seu canal de YouTube, va fer un comunicat  per a aclarir quina relació té amb la jove periodista.

El vídeo comença així: «Fa un temps vaig dir que no tornaria a parlar de la meva vida privada, i he intentat mantenir-me en aquesta postura fins ara, que em veig obligat a donar explicacions. No per mi, sinó per altres persones que es poden veure perjudicades per la informació que s'ha donat avui. Així doncs, faré una excepció».

Després d'explicar el motiu del comunicat, fa referència a Olga Moreno, que legalment encara és la seva dona. Li dedica unes paraules molt boniques, potser per a calmar el dolor que aquesta deu sentir per la notícia o bé per a evitar que decideixi parlar i arremeti contra ell públicament.

«Vull començar dient que l'Olga és una dona extraordinària, una mare excepcional i la millor companya de viatge que he tingut fins que hem pres camins per separat. Sempre serà de la família i sempre podrà comptar amb mi», ha dit.

Olga Moreno i Antonio David Flores abraçats i somrient a càmera
Antonio David flores ha tingut unes paraules molt boniques cap a Olga Moreno | GTRES

De la mateixa manera, Antonio David demana que la seva filla Rocío no es fiqui en aquesta història. És companya i amiga de Marta, per la qual cosa hi ha interès per a saber què pensa de la història del seu pare amb la jove. Però el malagueny prefereix que estigui allunyada de l'assumpte: «També demano que deixeu la meva filla Rocío al marge d'aquest tema».

«No té res a veure amb ella, per la qual cosa em semblaria molt injust que es vegés involucrada en això».

Antonio David parla de la relació que té amb Marta Riesco

Després de fer referència a dues de les dones més importants de la seva vida, l'excol·laborador entra en matèria. És a dir, parla de què hi ha entre Marta Riesco i ell.

«Fa uns quants mesos que em vaig separar i, per tant, estic refent la meva vida. Vaig fer pública la separació. No m'he d'amagar», diu al comunicat.

I afegeix: «És cert que la Marta Riesco i jo tenim una relació. I en la mesura del possible, demano que se'ns respecti i que no es publiquin ni es difonguin informacions malintencionades amb el propòsit de fer mal i d'intentar desestabilitzar una família. Família que som i serem».

D'aquesta manera, el malagueny ha confirmat que està amb la reportera, tot i que indica que van iniciar la relació quan ell ja s'havia separat d'Olga Moreno. No obstant això, aquesta afirmació xoca de ple amb les informacions que venen a indicar que la història amb Marta va començar molt abans. Sí, que ja estaven junts quan ell encara estava casat.

Qui menteix i qui diu la veritat? El temps ho dirà. El que sí que és cert és que la reportera manté la mateixa postura que el seu nòvio. A través d'Antonio Rossi, col·laborador a 'El programa de Ana Rosa', ha explicat que va començar la relació amb Antonio David quan ell ja s'havia separat, però ni tan sols els seus companys de programa, que també han confirmat la relació, se l'han cregut.

 
Antonio David Flores sortint dels jutjats
Antonio David Flores ha reconegut que té una relació amb Marta Riesco | GTRES