Foto d'Antonio David Flores

Antonio David Flores trenca el seu silenci davant els nous esdeveniments

Antonio David Flores ha decidit pronunciar-s'hi

Antonio David Flores no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de trencar el silenci per compartir amb tots els seus seguidors allò que veritablement pensa sobre els últims esdeveniments que s'han produït a la seva vida.

Fa tot just uns dies, Marta Riesco va anar al compte d'Instagram per compartir amb els seus més de 171.000 followers la pitjor de les notícies. I és que, després de la seva polèmica topada amb Cristina Porta, tot apunta que els seus caps ja han pres una decisió en relació amb la seva carrera professional.

Imatge de Marta Riesco plorant després del seu conflicte amb Cristina Porta
La parella d'Antonio David Flores explica els detalls de la sortida de Telecinco | @marta.riesco | Instagram

I, encara que al principi van optar per apartar-la de l'equip de reporters de 'Fiesta' per reubicar-la a la redacció d'aquest programa, ara els alts càrrecs d'Unicorn Content han decidit prescindir completament de l'actual parella d'Antonio David Flores.

Com es podia esperar, les reaccions de Marta no es van fer esperar. A través de la xarxa social esmentada, la periodista no va dubtar a l'hora de carregar amb duresa contra els responsables d'aquesta productora.

«Us confirmo que he rebut una comunicació d'acomiadament disciplinari per part de l'empresa de la qual he estat treballadora des del 2017», va assegurar en aquesta publicació la xicota d'Antonio David Flores.

Després d'aquesta polèmica, ha estat el mateix exguardia civil el que s'ha volgut pronunciar sobre això. Per això, ha aprofitat un dels directes de la seva noia a la plataforma Twitch per donar la seva opinió sobre aquests nous esdeveniments.

Antonio David Flores ja no calla

Antonio David Flores ha decidit deixar de banda la seva imparcialitat en relació amb l'acomiadament de Marta Riesco i, durant una de les connexions de la seva noia a Twitch, no ha dubtat a posicionar-se al seu costat.

Després que la periodista assegurés que no està «conforme amb els motius que l'empresa ha al·legat» per prescindir dels seus serveis i que prendrà mesures, l'excol·laborador s'ha mostrat molt contundent.

Foto d'Antonio David Flores i Marta Riesco al photocall de 'Luzia' del Cirque de Soleil.
Antonio David Flores fa costat a la periodista després de tot el que ha passat | GTRES

Per això, i després de veure la seva parella totalment abatuda i trencada de dolor per la situació, Antonio David Flores ha demanat a la seva noia que «deixi de plorar».

«Aquesta gent no es mereix ni una llàgrima teva. Potser no mereixien que estiguessis on eres i, a partir d'ara, t'arribaran moltes ofertes de feina perquè ets una estupenda professional».

Per la seva banda, la parella d'Antonio David Flores ja va anunciar en el comunicat que, per recomanacions del seu advocat, no farà declaracions sobre el desenvolupament del procediment judicial d'impugnació d'acomiadament que tindrà lloc en els propers mesos.

A més, l'excol·laborador de 'Sálvame' també ha volgut dedicar-li unes paraules de suport a Marta Riesco a través del perfil d'Instagram.

Al costat de la mateixa foto que va utilitzar la comunicadora fa uns dies, Antonio David Flores ha decidit càrrega amb duresa contra els alts càrrecs deMediaset España, responsables de l'acomiadament de la noia.

El pare de Rocío Flores considera que aquest acomiadament és una ordre directa de «la planta noble» d'aquesta empresa audiovisual, ja que han intentat per tots els mitjans «extingir totes les persones que tenen relació amb mi».

Antonio David Flores a un 'photocall' amb el fons blau
Antonio David Flores assenyala directament els responsables | GTRES

«No van acceptar mai que els diguessis 'no' a totes les seves maquiavèl·liques ofertes, mai no van entendre que volguessis separar la teva professió de la teva vida privada. A partir d'aquí, et van rendir comptes, van demanar el teu acomiadament públicament, et van humiliar, et van desprotegir i oblidant que treballaves per a ells».

Finalment, Antonio David Flores ha donat un important consell a la seva xicota: «Millor no ser on et fan mal» o «on no et valoren». «Es tanca una finestra, però s'obre una porta. Ets una gran dona i una excel·lent periodista», ha sentenciat el youtuber.