Muntatge Olga Moreno i Antonio David

Antonio David Flores decideix gastar-se els diners: cop definitiu a Olga Moreno

Antonio David Flores gaudeix amb magnificència de les seves vacances

Antonio David Flores sembla que està vivint una segona joventut des que es va fer pública la seva ruptura amb Olga Moreno. L'exguàrdia civil ja no porta una vida clandestina amb la seva xicota, Marta Riesco, i tots dos gaudeixen de la seva relació amb llibertat.

És més, potser amb massa llibertat perquè són nombroses les aparicions públiques de la parella. Els hem vist fins i tot repartint menjar entre els més desafavorits. Ara, una vegada més, Antonio David torna a ser notícia pel notable ritme de vida que viu a tot tren al costat de la reportera d'Ana Rosa.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores gaudeix del seu alt nivell de vida amb Marta | Europa Press

Antonio David Flores i el seu alt nivell de vida

Ha passat una mica més d'un any des que a Antonio David Flores se li va acabar la feina a la televisió. Des de llavors, l'excol·laborador ha hagut de reinventar-se fent el salt com a youtuber amb el seu propi canal. Un canal que ha anat perdent seguidors i que no ha tingut l'abast que ell esperava.

Però, lluny de preocupar-se, el pare de Rocío Flores és més feliç que mai. La seva nova relació amb Marta Riesco va vent a popa i no deixen de compartir moments junts. Tant València com Mallorca, passant per Zahara de los Atunes són els llocs on la parella ha passejat el seu amor.

El que crida més l'atenció és, sens dubte, el tren de vida que porta l'exguàrdia civil. Sense feina coneguda i amb fills per mantenir, xoca veure'l als millors hotels i restaurants. Mentre ell s'ho passa d'allò més bé, Olga és qui s'encarrega d'atendre la filla que tenen en comú i David Flores.

Instagram s'ha convertit en la finestra perfecta des d'on la parella comparteix amb els seus seguidors les seves primeres vacances junts. Platges de somni, piscines infinites, sopars romàntics, i tot això amb un alt cost econòmic que semblen desemborsar sense por.

De fet, l'hotel on s'han allotjat a la costa gaditana l'habitació de la qual compta amb sortida privada a la piscina costa uns 450 euros la nit. A més, l'Antonio David i la Marta no perden el temps i també se'ls ha vist amb una moto aquàtica solcant el mar. Sens dubte, unes vacances lluny de l'abast del comú dels mortals.

Antonio David Flores viu allunyat de les preocupacions

Antonio David Flores sembla estar entestat a deixar enrere el sobrenom de 'El Penas' que al seu dia li va posar Jorge Javier. Per a l'excol·laborador de Sálvame no hi ha cap problema que impedeixi gaudir al màxim de la seva vida.

De moment, Marta continua sent reportera d'Ana Rosa, encara que fa temps que no apareix al programa. Tot i això, la situació del malagueny és molt diferent perquè no té feina coneguda, per la qual cosa es dedueix que tampoc compta amb ingressos.

Aleshores, de què viu Antonio David? Doncs, segons sembla, és la seva noia qui suporta tot el pes econòmic de la relació. De fet, els usuaris de les xarxes socials no han trigat a assenyalar com de bé viu a costa de Marta.

Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera
Antonio David Flores viu a tot tren sense tenir feina| GTRES

Malgrat això, el que més ha cridat l'atenció és el despreocupat que se'l veu mentre segueix sense veure els seus fills. David i Lola estan a càrrec de l'Olga alhora que compagina la família amb la seva feina a la botiga de roba que posseeix.

Per no parlar de com l'exguàrdia civil podria estar gastant-se els diners que tindrien estalviats amb la seva nova parella. Sigui com sigui, és clar que Antonio David no està disposat a abaixar el ritme. Encara queda molt estiu al davant i segur que la parella torna a sorprendre amb un nou destí de somni.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco