Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic amb els rostres de Rocío Flores i Antonio David Flores

Antonio David envia un inesperat avís a la seva filla Rocío Flores

Antonio David Flores, per fi, ha donat la cara i ha tingut unes paraules per a la seva filla

Antonio David Flores ha sigut portada de revista aquests dies en desvelar-se la seva relació amb Marta Riesco. Una relació que posa punt final al seu matrimoni amb Olga Moreno.

Aquesta exclusiva ha descol·locat tothom i, en especial, la seva filla Rocío Flores, qui s'ha mostrat absolutament destrossada en un plató de televisió per la notícia i perquè, alhora, l'ha posat al punt de mira. Per tot això, el malagueny ha decidit parlar i li ha enviat un missatge alt i clar.

Antonio David Flores assisteix al patiment de la seva filla

Després de sortir a la llum el seu nou romanç, Antonio David va optar per donar un comunicat en què confirmava que era cert. Van ser les dones de la seva vida les que van donar la cara públicament a la petita pantalla. Ens estem referint a Marta, Olga i Rocío.

Precisament l'última es va trencar per complet a 'El programa de Ana Rosa' on treballa com a col·laboradora. Allà, entre llàgrimes, va confessar: «No he volgut saber res perquè no perdia l'esperança que el meu pare i Olga redirigissin la seva relació».

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores s'ha mostrat dolguda amb el que va passar amb Antonio David Flores | GTRES

De la mateixa manera, va explicar que sospitava alguna cosa perquè va notar-hi en el seu progenitor «comportaments estranys, coses rares». Però, com va tornar a reiterar, es va voler mantenir al marge, i això que l'excol·laborador «s'ha intentat reunir amb mi diverses vegades, però jo no he volgut».

«El que he hagut de parlar amb ell, ho he parlat. He decidit començar a viure per mi, viure la meva vida i deixar de responsabilitzar-me de la vida dels altres».

Però això no és tot, ja que va deixar de manifest que «respecte al meu pare i que busqui la seva felicitat. La meva opinió personal de com hagin passat les coses me la guardo». És més, fins i tot va negar haver estat còmplice d'aquell i haver-lo deixat casa seva per trobar-se amb la seva actual parella.

Antonio David envia un missatge a Rocío Flores

Les llàgrimes de la jove i la seva visible desil·lusió amb el seu pare van provocar nombrosos rumors. Entre ells que la relació entre pare i filla era a la corda fluixa perquè ella havia 'obert els ulls' amb ell.

No obstant això, per posar fi a aquestes xerrameques, el malagueny ha decidit parlar públicament aquest cap de setmana. Ho ha fet a 'Viva la vida', on, entre altres coses, ha volgut llançar-li un avís a la seva primogènita així com als que desitgen que es trenqui la relació amb aquesta.

De manera contundent, ha dit: «Ha estat un any molt difícil per a mi i els meus. Ara estic en un moment en què vull estar bé, trobar-me bé i res més. I demano, per tant, que es respecti les dones que m'envolten, que són fantàstiques i n'estic orgullós».

«Que segueixin fent-me mal a mi, que disparin contra mi, però que no siguin cruels i que no ataquin terceres persones. No participaré en la difamació, en les calúmnies i en les injúries i intentar ara que hagi d'enfrontar-me a la meva família», demanava l'antic excol·laborador de 'Sálvame'.

«De veritat, em sembla tot injust. Qui vulgui intentar enfrontar-me amb els meus fills em sembla un gest bastant roín», afegia. Aquesta ha estat la seva manera de deixar clar que no desitja que fereixin Rocío i, per descomptat, no permetrà que boicotegin l'enllaç que hi té.

Després de manifestar que la seva família és el seu principal suport i que està disposat a protegir-la sigui com sigui, ha dit una cosa més. En concret, ha afirmat: «Fa tres mesos que està separat i crec que també tinc dret a refer la meva vida, a intentar estar bé i ser feliç».

Anem que, malgrat qui pesi, continuarà endavant la seva relació amb Marta Riesco. Tota una declaració d'intencions.