Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David al plató de 'Sálvame'

«Te'ls prendré»: Antonio David, 'una ment diabòlica' que va complir la seva promesa

El documental de Rocío Carrasco ha començat amb força destapant la cara oculta d'Antonio David

Antonio David al plató de 'Sálvame'
Antonio David ha estat assenyalat per Rocío Carrasco | Mediaset

Rocío Carrasco ja ha parlat, i la veritat és que ha aconseguit posar-nos els pèls de punta amb les seves primeres paraules. Així, la filla de 'la més gran' assegura que ha passat molt de temps sense poder assimilar i interioritzar moltes coses. «Quan he tocat fons m'he adonat que no podia seguir d'aquesta manera», ha recalcat.

A més, ha confirmat que li ha costat moltíssim fer aquest pas després de molts anys de silenci, en concret, més de vint, en els quals ha vist com el seu ex, Antonio David, l'ha destrossat públicament. «El primer que volia fer era ficar-me sota el llit», ha expressat després de posar-se enfront de les càmeres. 

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Així, la seva esquinçadora veritat ha començat amb un dels temes que més mal li han causat, i sobre el qual molts s'han atrevit a opinar durant tot aquest temps, i aquest és el distanciament amb els seus fills, als qui no veu des de fa més de 8 anys. Una veritat que no s'havia atrevit a explicar a ningú pròxim, per la mera intenció de mantenir-se forta

«Desgraciadament, he hagut de comptar la meva veritat a moltes persones estranyes, a molts jutges, metges... però a gent meva molt pocs. No m'agrada despertar sentiments de pena», ha recalcat.

Porta la paraula 'mala mare’ tatuada a foc

La paraula ‘mala mare', la porta tatuada a sang en l'ànima, després d'escoltar-ho tantes vegades de boca d'estranys que mai han arribat a conèixer l'altra versió de la història. «Massa vegades m'han dit 'mala mare' pel carrer, i també en televisió, i m'han fet sentir-me com a tal. A Antonio David mai se li ha qüestionat, sempre se li ha donat per cert el que ha dit de mi. I si ell no hagués tingut als meus fills, això no m'hauria importat en absolut. A ells això de 'mala mare' se'ls anava tatuant dia rere dia, i amb això han crescut» ha sentenciat entre llàgrimes. 

A més, referent al seu fill David, ha aclarit que ella sap que ell la estima amb l'ànima, però que no se li permet que ho faci. «El meu fill és especial, i jo sé que el meu fill m'adora, el que passa és que en una certa forma no es li permet. Sé que David m'estima, però Rocío jo crec que sí que pensa i es creu la versió que té».

Això sí, Rociíto ha recalcat que espera que els seus fills continuïn creient 'aquesta mentida' que els han explicat, «perquè el dia que la meva filla es doni compte de la veritat, això la destrossarà i es convertirà en el pitjor dia de la seva vida i jo no vull que sofreixi».

«No li pots prendre a una criatura de cinc anys la seva figura materna. És una ment diabòlica»

«M'han dit puta, que si no em feia vergonya anar pel carrer en comptes d'estar amb els meus fills. M'han dit, que quina mare abandona als seus fills». Però, en paraules de Rociíto, ningú sap el dolor que ha hagut de suportar des que els nens eren petits. 

«Quan em deixava als nens, Antonio David, aprofitava per a dir-me : 'te'ls prendré, t'odiaran' i ha complert la seva promesa». Així, ha començat a relatar el veritable infern que va viure al costat del pare dels seus fills. 

«A Rocío des de petita la fan responsable del seu germà i de l'estabilitat emocional de el seu pare, donant-li unes preocupacions i responsabilitats que no havia de tenir, i va tallar el llaç matern. Ho va aconseguir. A ell només li importa ell, Antonio David ha anat pregonant per aquí, donant-les-hi de bon pare, quan no és així», afegia de manera colpidora.

«No té pietat ni amb els seus fills», ha arremès amb ràbia contra el seu ex. Les paraules d'una mare absolutament destrossada i maltractada psicològicament, que és conscient que ha perdut als seus fills per sempre.

«Mai li ha preocupat el seu benestar. No li pots treure a una criatura de cinc anys la figura materna, per la qual ella moria. I ho ha fet. Ella volia estar amb mi, ella deia que quan el seu pare anava a recollir-la hi havia premsa i això no li agradava. Però és el que hi ha. Tenia passió amb la seva mare, que sóc jo, que la que l'ha parit sóc jo. Jo sóc víctima, però ells també, d'una ment diabòlica»

Així defineix Rocío a Antonio David, com una ment diabòlica que no ha parat fins a treure-li el que més estimava en la vida. «M'ha tret el més important que jo tinc en la meva vida, que són els meus fills, me'ls ha llevat tenint-los. Ha fet que m'odiïn i que tinguin aquesta imatge de mi, alguna cosa que és molt més cruel si cap».

«He hagut de viure amb la pena de tenir als meus fills morts en vida»

Encara que, amb les seves següents confessions, ha aconseguit que sentim veritables esgarrifances.  «Quan algun malvat mata al teu fill, has de viure amb aquesta pena, però jo he hagut de viure amb els meus fills morts en vida. He hagut de fer com que no els tinc, estant vius. I fent-los partícips de coses que no han de ser partícips. Això no es fa amb dues criatures petites, això no es fa amb una mare», ha sentenciat categòrica.

De fet, Rocío va tocar fons quan va veure a la seva filla defensar al seu pare. «No entenc com la meva filla Rocío va poder dir al seu pare quan va anar a veure-la a la casa de 'GH Vip', 'tot està millor que com ho vas deixar fora', quan sabia que jo havia intentat treure’m la vida».

Ara, l'única cosa que vol i demana a veu de crit Rocío, és pau. «A mi ningú em retorna petons, abraçades, tot el que jo he perdut durant tant de temps... Sobretot, el poder exercir de mare. La meva filla va marxar de casa amb 15 anys. Vull viure en pau i vull que se sàpiga la veritat».