Primer pla d'Antonio David Flores amb la mirada perduda

Antonio David envia un missatge directe a Rocío Carrasco: «Recordo»

Antonio David Flores manifesta que Rocío Carrasco ha destrossat la seva carrera televisiva

Antonio David Flores, exmarit de Rocío Carrasco i enemic de Telecinco, ha reunit un exèrcit de fidels seguidors que cada cop és més poderós. Fa uns mesos, va ser foragitat dels mitjans de comunicació, però ha trobat una manera perfecta per desmentir els rumors que hi circulen. Ha obert un canal a Youtube, una xarxa social, d'entrada, lliure i sense censura.

Antonio David Flores utilitza la plataforma per donar resposta a tots els atacs que rep per part dels seus enemics televisius. L'últim enfrontament ha estat amb Jorge Javier Vázquez, que s'ha declarat fan incondicional de Rocío Carrasco. Ella també ha sortit esquitxada d'aquesta guerra, ja que el seu exmarit considera que ella és la responsable de tot el que passa.

Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Antonio David Flores
Antonio David ataca Jorge Javier Vázquez | GTRES

Jorge Javier Vázquez no només treballa com a presentador a Telecinco, també es dedica al món del teatre i actua a diverses ciutats d'Espanya. Fa unes setmanes va cancel·lar una de les seves funcions justificant problemes de salut. Tanmateix, Antonio David no confia en aquesta excusa i li ha dedicat un vídeo en què l'acusa de mentir descaradament.

L'exmarit de Rociíto assegura que Jorge Javier va cancel·lar la seva obra de teatre perquè no havia reunit els espectadors suficients perquè fos rendible. El comunicador català ha desmentit els rumors a través d'un comunicat, en què deixa clar què va passar: va patir una faringitis aguda acompanyada d'una amigdalitis, precisament en «dues funcions [que] han estat les úniques en què el teatre estava ple». A més, en qualsevol cas, el presentador s'ha disculpat amb la gent que es pugui haver sentit ofesa.

Antonio David Flores torna a la guerra

Antonio David ha treballat de col·laborador a 'Sálvame' durant molt de temps, per la qual cosa sap perfectament com funciona el programa i els seus antics companys. L'últim vídeo que ha publicat al seu canal de Youtube va dirigit directament a Jorge Javier, amb qui està molest per haver escrit una carta pública a Rocío Flores, la seva filla i gran aliada.

Antonio ha menyspreat les disculpes perquè les entén «com una cosa forçada i interessada», i perquè «si de debò haguessin estat unes disculpes honestes, la primera persona a qui t'hauries d'haver dirigit hauria estat la meva filla Rocío». A més, Flores ha recordat que Jorge Javier s'hauria d'haver disculpat amb «les persones grans de qui has rigut, i de les dones a qui has vexat, insultat i has abusat del teu poder».

Antonio David estaria passant un mal moment
Antonio David derrotarà tots els seus enemics | Cedida

L'antic tertulià sap que la seva trajectòria televisiva està ferida de mort i ha culpat dues persones: Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez, a qui ha recordat que actualment la televisió no és l'únic mitjà de comunicació. Hi ha moltes plataformes i les utilitzarà totes per demostrar que el que s'explica a Telecinco no es correspon amb la realitat.

Rocío Carrasco tremola: «Deixeu estar la meva família»

Rociíto sap que serà la següent víctima d'Antonio David, ja que s'ha anat enfrontant un per un a tots els seus enemics. L'última cosa que ha fet és advertir Jorge Javier. És conscient que el presentador ha participat en el seu exili mediàtic i no l'hi perdonarà mai. Per això, li ha recordat que «un dia vas dir que la meva carrera televisiva s'havia acabat i s'ha complert, però, ves per on, tinc el meu canal de Youtube». «Deixeu la meva família i la meva filla en pau, ataqueu-me a mi, però deixeu la meva filla», ha tancat.