TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Antonio David no pot mantenir els seus fills

L'exguàrdia civil està assetjat pels deutes i Rocío Carrasco no li passa una pensió
Antonio David no pot mantenir als seus fills | Cedida

 

Antonio David està passant per un dels moments més complicats de la seva vida. A l'angoixa amb la qual viu en pensar que les querelles interposades per Rocío Carrasco li poden acabar portant a la presó, ara se li suma la precària situació econòmica en la qual es troba.

  

I és que, segons explica 'Lecturas', l'exguàrdia civil no pot mantenir als seus fills. Antonio David està assetjat per uns deutes que podrien ascendir a dos milions d'euros. A més, Rocío Carrasco tampoc li passa cap pensió per poder pagar les despeses dels seus fills.

 

Olga s'ha convertit en la persona que sosté la família

La situació econòmica d'Antonio David és tan extrema que és el sou d'Olga el que permet alimentar a la família gràcies a 'Olé & Amén', la botiga multimarca que la dona de l'exguàrdia civil va obrir a Màlaga en 2015.
 

La dona d'Antonio David Flores s'ha convertit en un dels suports més importants de l'exguàrdia civil en aquests durs moments que li està tocant viure. El caràcter d'Olga —una persona pel que sembla fort, lleial i que confia plenament en el seu marit— ha fet d'ella la companya més fidel davant les adversitats que s'estan presentant tant en l'àmbit personal com a professional.

 

El judici entre Antonio David i Rocío, a punt de resoldre's

Amb el procés d'instrucció conclòs formalment per part del jutge, no hi ha possibilitats de lliurar més proves, per la qual cosa el judici entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores sembla estar arribant a la seva fi, a l'espera que es lliuri un informe mèdic.

El jutge va demanar que Rocío se sotmetés als estudis elaborats per un equip de professionals per poder diagnosticar si va sofrir maltractaments psicològics continuats per part del seu exmarit. Amb el lliurament de l'esmentat informe, el jutge tindrà els indicis suficients per saber si ha de portar a judici a l'investigat o, si escau, arxivar la causa.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris