Antonio David parla després del judici i diu que «està preocupat, però sense capficar-se»

Són les poques paraules que ha dit després de declarar als jutjats davant la macrodemanda que li va interposa la seva ex

Antonio David després de finalitzar el judici on ha declarat per la denúncia de la seva ex. | SEMANA

Antonio David s'ha presentat aquest matí als jutjats per declarar davant la demanda que li va interposar la seva ex, Rocío Carrasco, com ja havíem informat. La revista ‘Semana’ ha pogut parlar amb l'acusat després de finalitzar el judici i assegura que s'ha mostrat tranquil i disposat a parlar amb la premsa. Sense donar gaires explicacions i amb els ulls una mica humits i el rostre tensionat, ha reconegut: «estic preocupat, però sense capficar-m'hi», després d'admetre que la vista havia anat «molt bé».

El que ha parlat una mica més ha estat l'advocat d'Antonio David, Iván Hernández, que ha volgut aclarir: «Aquesta denúncia no l'ha formulat la fiscalia. Aquesta denúncia ha estat formulada per Rocío, i la fiscalia l'única cosa que ha fet és traslladar-la de Madrid fins a aquí perquè s'havia sol·licitat en un jutjat incompetent. Està mal presentat. És molt important per a Antonio David que això se sàpiga». Respecte a què passarà ara, el lletrat ha assenyalat: «Entenem que s'arxivarà. No pot ser de cap altra manera».


Comentaris

envia el comentari