Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David sap que no tornaran a veure's perquè la relació ha acabat malament

Antonio David Flores no sap què dir

Antonio David Flores s'ha quedat sense paraules en veure les darreres reaccions d'un dels membres de la família Mohedano. I és que, després d'aquestes paraules, té molt clar que la relació entre Chayo Mohedano i la seva exdona està totalment morta.

En el nombre de Rocío continua fent parlar molt. Al setè capítol de la docusèrie, la mare de Rocío Flores ha decidit compartir amb tots els subscriptors de Mitele Plus quina és la seva veritable relació amb la seva cosina.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Antonio David Flores
Antonio David Flores s'assabenta de tot el que ha dit la seva exdona | CatalunyaDiari

En alguna ocasió, l'exdona d'Antonio David Flores ha assegurat que amb l'única que manté relació, avui dia, és amb la filla de Rosa Benito i d'Amador Mohedano. Ara, la protagonista d'aquesta sèrie documental ha revelat una polèmica discussió que va viure amb la seva cosina i amb Amador Mohedano.

Tal com ha explicat Rocío, durant els enregistraments de l'especial de TVE, Rocío sempre, que es van dur a terme sis mesos abans de la mort de 'La más grande', la cantant es va negar a actuar amb la seva tieta.

Segons Carrasco, el seu oncle Amador va obligar Rosario a participar en l'espectacle, cosa que ella sabia fer.

«La primera que defensa la meva cosina soc jo, perquè considero que canta millor que altres persones que són molt conegudes i molt famoses. No tinc problema amb Chayo com a cantant».

Ara, ha estat la pròpia Chayo Mohedano qui ha fet un pas endavant i ha decidit carregar amb duresa contra l'ex d'Antonio David Flores.

Antonio David Flores sap que ja no hi ha marxa enrere

Antonio David Flores sap que la relació entre Rociíto i Chayo ja no té solució, i encara menys després de conèixer les fortes paraules que la cantant li ha dedicat a la seva cosina a través de les xarxes socials.

Aquest dimarts, 2 d'agost, Rosario Mohedano ha anat a les històries del seu compte d'Instagram per aclarir que tot el que ha dit Rocío d'ella i de la seva família és mentida.

«No paren d'etiquetar-me en 'notícies' comentant que si no contesto o aclareixo és perquè és 'veritat' el que s'està dient de mi per certs programes de televisió cada vegada amb menys audiència, segons el que he llegit», ha començat explicant.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Rosario Mohedano està cabrejadíssima amb la seva cosina | GTRES

«Doncs aclariré algunes coses. Va començar el docufake dient que es portava bé amb mi… Qui em conegui sap que mai em portaria bé amb algú que menysprea i insulta així la meva família. Ella mai ho va fer, al contrari», ha dit a continuació.

Sense esmentar en cap moment l'exdona d'Antonio David Flores, l'autora d'aquestes paraules ha assegurat que el seu testimoni no se cenyeix del tot a la realitat. «Ara li interessa perdonar a la Fábrica de la tele, ja amb sentència de pena, amb fets provats des del 13 de juny, i en breu els comentaran pel Caso Deluxe. Doncs ella veurà. Ha preferit atacar la seva família i mentir fins i tot de mi cada vegada que m'ha nomenat».

A més, Chayo també ha volgut aclarir l'episodi a què Rocío es refereix a la seva nova docusèrie. I és que, segons la cantant, no va passar tal com s'ha explicat.

Foto de Chayo Mohedano cantant amb Rocío Jurado.
Chayo Mohedano va actuar amb la seva tieta a la gala. | TVE

«He de recordar que, quan em va arribar el rumor que ella es va oposar que jo cantés a Rocío sempre, les seves paraules van ser: «Cosina, si et creus això és que no em coneixes». Doncs no, no et conec. Amb el temps, has reconegut que era veritat».

«Fixa't si has hagut de fer-li fàstic tots aquests anys. Un, perquè sempre va defensar que ella va ser qui no volia això de TVE. Dos, quedarà escrit a la història… No només aquesta vegada, sinó cada vegada que vaig cantar amb la meva tieta , ja que soc la persona que més ha cantat amb ella i sense cobrar», ha assegurat, compartint un vídeo amb la seva tia.

«Una cosa més. Tots els artistes van tenir despeses de 12.000 a 25.000 euros. I la seva mare, és a dir, la meva tieta, em va voler regalar el vestit que vaig portar cantant amb ella i va demanar que ho pagués TVE».