▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

La portada amb la qual Antonio David qüestiona la depressió que pateix Rocío Carrasco

L'advocat de la filla de 'la més gran' va defensar l'actuació de Rociíto

Des del començament de la narració del seu documental, Rocío Carrasco al·lega que l'infern que va viure al costat d'Antonio David l'ha fet caure en una profunda depressió contra la qual segueix lluitant a dia d'avui. L'ansietat va començar a mesura que anava adonant-se de les veritables intencions de qui fos el seu marit, que no eren altres que tornar als seus fills, Rocío i David Flores, en contra seva. 

«La simptomatologia que presenta és compatible amb un quadre ansiós-depressiu amb crisis d'angoixa i ansietat generalitzada. Pateix símptomes de depressió amb insomni, sensació de tristesa i ideació mòrbida. A més, té baix estat d'ànim i manifestacions físiques múltiples derivades de l'ansietat que pateix», defensen els especialistes. Tot i això, hi ha els qui van arribar a posar en dubte fins i tot l'intent de suïcidi que va tenir lloc el 2019 i que Carrasco relata en un dels capítols de la seva docusèrie.

Així, un informe que ha destapat 'Vanitatis' reflecteix els intents d'Antonio David per qüestionar la malaltia de la seva ex. D'aquesta manera, al·lega que «com a previ de totes les faltes a la veritat i contradiccions de la denúncia i de la declaració prestada per la denunciant, hem d'aportar com a document nº 3 la portada de la revista Hola de 24 de desembre de 2014, en la qual Rocío Carrasco concedeix una entrevista i com a subtítol manifesta 'amb tot el bo i el dolent que m'ha passat, crec que sóc una persona molt afortunada».

En concret, els advocats de l'exguàrdia civil empraven com a prova la portada d'una de les revistes que protagonitzava Rociíto, i en la qual se la veia somrient i feliç després d'haver tornat a la televisió. Una època en la qual la filla de 'la més gran' havia començat a col·laborar en el programa 'Hablé con ellas', que recorda amb molt d'afecte.

«Aquest programa em va anar molt bé. No he deixat d'estar en tractament des de 2011. He passat per diferents tractaments, sempre he estat medicada. Aquest programa em va donar molta vida. Em va costar en moltes ocasions poder fer-ho, poder estar amb els meus cinc sentits. Prenia una medicació forta. Em donaven atacs de riure, de sobte plorava i reia. Vaig gaudir fent-ho», reconeixia la setmana passada en la seva docusèrie.

Així doncs, Antonio David sosté en el seu informe que no hi ha proves que evidenciïn aquest sofriment de Carrasco, quan davant les càmeres es mostra d'allò més feliç. De fet, en aquesta etapa en què la filla de 'la més gran' va tornar a televisió, el seu ex també estava a Telecinco com a col·laborador de 'Mujeres Y Hombres Y Viceversa', des d'on no va dubtar a qüestionar amb certa ironia aquesta depressió que assegurava patir.

«Se n'alegra perquè és la seva condició humana. És un tema que, per als que ho patim, no és cap tonteria. És un problema molt sever i molt important, del qual es parla molt lleugerament i molt lliurement, sense tenir informació. Sense donar-li la importància que té. Es parla amb molt poc respecte de la malaltia», expressava en la seva sèrie documental Rocío Carrasco.

«Existint un delicte d'assetjament, maltractaments o depressió, els professionals de psicologia i psiquiatria aconsellen, precisament, intentar portar una vida amb la major normalitat possible. Què pretén el defensor de l'investigat? Que Rocío es quedi a casa?», replicava l'advocat de Rociíto. 

«És un fet inqüestionable, de manual, que la víctima d'aquests delictes faci una vida completament normal. Precisament caldrà compatibilitzar aquesta situació amb la feina, tot i que 'vagi dopada', perquè, en cas contrari, automàticament això derivarà en persistències als sentiments de suïcidi, depressió, etc.», continua refutant l'equip de Carrasco.


Comentaris

envia el comentari