Antonio David Flores sorprèn amb una informació exclusiva en directe

El col·laborador ha explicat tots els detalls sobre el retrobament més esperat
Adara i Hugo Sierra a la platja
Hugo i Adara s'han reunit amb el seu fill Martín | Instagram

Els rumors sobre la possible reconciliació entre Hugo Sierra i Adara Molinero s'han disparat, sobretot perquè aquests últims dies Adara ha defensat la seva exparella a les gales de 'Supervivientes' amb ungles i urpes.

També hi ha hagut sospites sobre un suposat acord, ja que la exconcursant de 'GH VIP' ha retornat a Palma mentre es decideix la custòdia del fill que tenen tots dos en comú. Davant d'això, hi ha hagut un retrobament entre ells perquè Hugo pogués veure el seu fill petit després de tres mesos d'aïllament.

Hugo torna a veure al seu fill després de tres mesos

L'exclusiva d'aquest retrobament l'ha donat Antonio David Flores a 'Sálvame', detallant com i on va ser el retrobament entre Hugo Sierra i Adara Molinero. Hugo es trobava a l'Hotel 'La Cigüeña', juntament amb tots els finalistes de 'Supervivientes' i Adara va acudir a l'hotel per veure la seva mare, Elena, juntament amb el seu germà Aitor i perquè la seva exparella pogués veure el seu petit.

Segons ha explicat Antonio David, Adara va aprofitar la visita a la seva mare per portar-se al petit Martín i fer que pogués visitar la seva àvia i també amb el seu pare. Afegia que va poder veure al finalista gaudint gratament d'aquest moment en família, però sobretot va poder observar en ell molta felicitat per estar amb el seu fill i donar-li tota l'atenció possible després de tant de temps.

El col·laborador ha detallat en aquesta exclusiva d'última hora que tant Adara com Hugo estan buscant portar una relació bona i sana pel benestar i la facilitat del petit Martín. Va poder observar com la parella feia una passejada junts, hi havia bon ambient entre ells, estaven calmats i donava la sensació que se sentien a gust l'un amb l'altre. No va veure ni discussions ni males cares, tot el contrari, afirmava que es respirava pau.

Adara i Hugo passegen junts amb el seu fill

De fet, aquests últims dies, tots dos han manifestat en diverses ocasions la seva intenció per seguir mantenint una bona relació. Hi haurà reconciliació? Les ruptures d'Adara amb Gianmarco i d'Hugo amb Ivana han augmentat les possibles històries de reconciliació d'aquesta peculiar parella.

Es qüestiona, sobretot, les defenses d'Adara al seu ex durant les últimes setmanes de concurs tot i els mals moments viscuts, i també que hagi manifestat públicament que a ella li hagués agradat que el guanyador de 'Supervivientes' fos precisament Hugo.

Encara que ni afirmen ni desmenteixen aquesta reconciliació, hi ha una mínima possibilitat, ja que els dos busquen brindar al seu fill un ambient estable i feliç. El temps i les exclusives ens informaran de si això acaba sent una realitat o es queda en un mer rumor.