Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David revela a la seva filla Lola que la seva mare ja no és benvinguda

Antonio David Flores prepara la seva família pel que passarà en unes setmanes

Antonio David Flores està gaudint d'unes luxoses vacances al costat de la seva xicota Marta Riesco. Set mesos després que sortís a la llum la ruptura amb l'Olga, l'exguàrdia civil ja es deixa veure molt enamorat. Tot i això, roman molt atent a les últimes novetats que afecten de ple la seva exdona.

Precisament, la sevillana rebia una mala notícia que posa en risc la seva feina a la televisió. Quan semblava que la seva presència a la final de Supervivientes era un fet, sembla que no farà acte de presència.

Antonio David Flores s'assabenta del nou revés de la seva ex

Fa uns dies Antonio David Flores va demostrar estar molt pendent del que passa a Telecinco. Sí, perquè la seva petició de salvar Ana Luque va ser molt cridanera, ja que fins ara no s'havia pronunciat sobre el concurs de l'amiga de la seva ex.

És per això que serà coneixedor del qual ha de venir i ja haurà avisat la seva família del que passarà en unes setmanes. Supervivientes afronta la recta final i cada vegada és més a prop conèixer el nom de l'afortunat o afortunada que s'embossarà els 200.000 euros.

Antonio David Flores amb posat seriós
Antonio David Flores prepara la seva filla davant la reaparició de la seva mare, Olga Moreno | YouTube

Serà a la gala final quan l'anhelat xec arribi a les mans del guanyador. I per aquell dia, normalment, l'anterior vencedor és qui doni el premi, així que, en aquest cas, l'Olga seria l'encarregada de fer-ho. Tot i això, els últims moviments a Telecinco deixen la sevillana fora de la cerimònia final.

Jorge Javier es troba de baixa a conseqüència de les seqüeles que pateix després d'encomanar-se de coronavirus. Això feia pensar que no podrà estar present a la final, però el català ha rebutjat tot dubte.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Jorge Javier estarà de baixa diverses setmanes | GTRES

«Hauré d'estar com a mínim dues setmanes perquè tinc una laringitis post-Covid-19 que m'impedeix parlar i sobretot treballar», explicava. Cal ressaltar que des de fa mesos, la família Flores ha evitat tot contacte amb Jorge pel seu posicionament després del documental de Rocío. De fet, el veto d'Olga de coincidir amb ell afectava de ple la final de Supervivientes.

Però amb el presentador de baixa, s'obre la possibilitat que la dissenyadora pugui donar el xec al nou guanyador del 'reality'. Tot i això, el de Badalona ha deixat clar que tant sí com no, ell estarà present, deixant així l'andalusa fora.

▶️ Destapan el motivo real del divorcio de David Bustamante con Paula Echevarría

Antonio David Flores es prepara per al que ha de venir

Antonio David Flores va iniciar una guerra mediàtica amb Sálvame des del mateix instant en què es va emetre el primer episodi del documental de Rocío. Des de llavors, Jorge ha carregat contra ell i la seva família desemmascarant el joc brut que s'emportaven entre mans.

Tant és així que al plató del programa vespertí no s'esmenta ningú del clan. Una situació delicada que ha esquitxat de ple altres productores, com l'encarregada de tirar endavant Supervivientes.

Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió
Antonio David Flores s'assabenta que la seva ex ha estat apartada de la final de Supervivientes | Telecinco

És precisament a la direcció del 'reality' a qui s'ha dirigit el català per fer-los una petició especial. I és que, malgrat que li queden dies de baixa per davant, desitja ser present a la final, i és per això que els oferia una alternativa.

«He pensat que si no m'he recuperat per a la final, almenys que em deixin de manera excepcional lliurar el xec al guanyador», publicava. D'aquesta manera, Jorge s'ofereix a ocupar el lloc d'Olga Moreno i ser ell qui doni el premi, deixant fora la sevillana.

No és la primera vegada que el presentador especula sobre què passarà a la final tenint en compte que l'ex d'Antonio David no hi vol coincidir. «A veure com ho fa la guanyadora de l'anterior de Supervivientes quan hagi de venir al plató a lliurar el xec després de vetar-me», comentava.

«Jo del meu plató no em moc, veurem què passa a la final, però, jo del meu plató no em moc!», assenyalava deixant clar les seves intencions.