Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David revifa la seva guerra contra Telecinco i assenyala la seva propera víctima

El pare de Rocío Flores torna a la càrrega al seu canal de Youtube

Tot i el temps que ha passat, i havent refet ja la seva vida amb Marta Riesco, sembla que Antonio David Flores no oblida el mal que li han fet. Està disposat a tornar a la càrrega al seu canal de Youtube, on ja ha llançat una advertència a María Patiño de cara al mes de setembre.

La presentadora de Socialité és al punt de mira després que s'hagi demostrat que al seu programa han intentat enganyar l'audiència amb una notícia falsa. Tot i que en aquesta ocasió la culpa hauria estat de l'informant, José Antonio Avilés, que proporcionava unes fotos falses. El que enfuria Patiño, que explotava contra ell en directe. «Jo ja he dubtat d'ell des de fa molt de temps. Sé com treballa aquest senyor des de fa temps i per revelar com treballa he tingut problemes amb gent d'aquesta professió», afirmava la col·laboradora.

María Patiño, durant la connexió amb la redactora que parlava amb la presumpta famosa
María Patiño demana disculpes per la informació falsa que s'ha dit al seu programa | MEDIASET

«Hi ha un equip enorme que treballen amb mitjans que no tenen altres programes i els costa la mateixa vida per emplenar un programa d'hora i mitja perquè vingui un senyor com ell a riure's dels altres. Els demano disculpes», es lamentava. Una dura acusació que no deixava ningú indiferent i donava peu a tota mena de reaccions. «No és per mi, no tinc tant d'ego. Sé com hi curren. Em dol perquè sé que no li han colat, sé el que ha mostrat, ha creat les proves», explicava la periodista a la seva audiència.

El primer a pronunciar-se al respecte ha estat el mateix Antonio David, que se sent una víctima de Patiño i el seu equip.

Antonio David promet venjar-se de María Patiño

«Per fi surt una veritat de la teva boca…», carregava contra ella a les xarxes socials. «Estàs segura, María Patiño, que és la primera vegada que et passa?», comentava sobre les paraules de disculpa que havia pronunciat Patiño en directe. I també els usuaris a Twitter s'animaven a qüestionar la professionalitat de la periodista, a qui recordaven la seva provocació a l'hora d'informar sobre els suposats cartells falsos que havien penjat sobre Antonio David per Màlaga.

Foto d'Adela González i María Patiño a 'Sálvame'.
María Patiño en evidència per un conflicte | Telecinco

En opinió de María, «va ser el mateix Antonio David qui ho va fer per fer pena». Un escàndol que sorgia després de l'emissió de la docusèrie de Rociíto, quan un suposat grup de persones s'animava a enganxar cartells per tota Màlaga en què titllaven el pare de Rocío Flores de maltractador.

«Així ho haurien recollit les càmeres de seguretat de la zona, que haurien captat el mateix Antonio David enganxant aquests cartells amb la clara intenció de victimitzar-se, cosa que, com hem vist, no és la primera vegada que ho intenta», asseguraven des de Socialité. No obstant això, fins ara la presentadora no ha estat capaç d'aportar aquestes proves que demostrin que tenia raó.

Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera
Antonio David Flores promet venjar-se de María Patiño | GTRES

«Se m'ha adjudicat el qualificatiu d'infidel, han fet aquest últim any amb mi i amb la família una destrossa», sortia a donar la cara l'exguardia civil poc després. «M'han fet tant de mal que vaig ser absolutament sincer al dir que tot això havia passat factura al meu matrimoni», sostenia.

Tal com s'esperava, les xarxes han cremat amb aquesta nova ficada de pota del programa de Patiño. «Et repto a publicar els vídeos d'Antonio David Flores penjant cartells, aquells testimonis que deies tenir, si ets tan bona professional et repto a fer-los públics», l'han provocat a Twitter. «Home Patiño , això que tu no t'inventes proves… I on són les proves dels cartells d'Antonio David?», insistien a retreure'l.

▶️ Vídeo del dia