Antonio David té la data d'avui marcada en vermell en la seva batalla contra Rociíto

L'exmarit de Rocío Carrasco s'ha traslladat a Madrid per declarar en un dels processos judicials més importants en la seva guerra legal

Antonio David Flores ha estat exiliat de Telecinco. Sembla que estar al costat de Rocío Carrasco és un negoci molt rendible. Així que la cadena ha decidit prescindir-ne temporalment.

No obstant això, en les últimes setmanes, s'ha convertit en el protagonista indiscutible de la crònica social. Tots els periodistes volen saber com es troba i estan seguint els seus passos molt de prop. L'exmarit de Rociíto resideix a Màlaga, molt a prop de la botiga de roba d'Olga Moreno. Des que es va emetre el primer episodi de 'Contar la verdad para seguir viva', l'hem vist en comptades ocasions. Però, per desgràcia seva, s'ha vist obligat a viatjar a la capital per assumptes legals.

El tertulià va demandar la filla de 'la més gran' per l'impagament de la pensió alimentària. Segons ell, Rocío li deu 8.000 euros i està disposat a saldar el deute. Per aquest motiu, avui, divendres 23 d'abril, s'ha de traslladar als jutjats de plaça de Castilla de Madrid per declarar davant del jutge.

En aquesta ocasió, Antonio David es presentarà en els tribunals com a demandant. Carrasco haurà de fer-ho una setmana més tard, el 30 d'abril, i ho farà com demandada. Segons el seu entorn, no té por de la sentència, ja que és capaç d'argumentar perquè es va negar a enviar-li els diners del seu fill.

Mentre Rocío triomfa a Telecinco, assegurant que ja no té por al seu presumpte agressor, Antonio David està preparant una estratègia judicial molt escrupolosa. Tot fa pensar que la filla de la Jurado rebrà una demanda milionària. Però, els seus defensors asseguren que és just això el que està buscant. Segons sembla, Rocío pretén que el jutge reobri el cas, ja que, amb les noves proves que ha aportat, la sentència podria ser molt diferent.

De moment, la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' afirma: «Confio en la justícia, és lenta, però hi confio. Encara que hi ha coses que fallen». Tot i haver estat la clara perdedora en la batalla judicial contra el pare dels seus fills, Rocío s'ha mostrat conciliadora amb el sistema.

El judici que l'exmarit de Rociíto està esperant

Verónica Cervantes, jutgessa del jutjat número 3 d'Alcobendas, serà l'encarregada de dictar sentència en l'últim conflicte legal de Rociíto. David Flores Carrasco, fill petit del matrimoni, conviu amb el pare des del 2016. Segueix sent, segons la denúncia, «econòmicament independent», però la seva progenitora s'ha negat a contribuir en la seva manutenció.

L'advocat d'Antonio David no ha volgut fer cap comentari que pogués entorpir el procés, però si és declarada culpable, Rocío podria ser condemnada a un any i mig de presó i al pagament d'una multa bastant elevada. La defensa de l'exgendre de la Jurado al·lega que Carrasco «ha mostrat apatia, desídia, negligència i abúlia respecte a les obligacions com a mare, tant afectives com econòmiques». Per la seva banda, Rociíto ha confessat que sempre ha tingut debilitat pel seu petit perquè «és un ésser molt especial».

Des que Telecinco va emetre el primer episodi de 'Contar la verdad para seguir viva', els únics viatges que Antonio David ha fet a la capital estan motivats per circumstàncies judicials. En aquestes aparicions públiques ha assegurat estar tranquil i ansiós perquè la justícia comenci a treballar.

No obstant això, no totes les vegades que ha visitat els tribunals ho ha fet com a demandant. Rocío també li ha interposat una denúncia per la qual se li exigeix una fiança de 60.000 euros. En un primer moment, David i Rocío Flores, fills de la parella, vivien amb la mare i el tertulià no li va passar mai cap pensió.

El judici que posarà contra les cordes Antonio David encara no s'ha celebrat, però en cas que el jutge el consideri culpable, Rociíto tindrà l'oportunitat de demostrar tot el que ha estat explicant en la seva docusèrie. 


Comentaris

envia el comentari