El cantant Antonio José en una fotografia d'Instagram

El cantant Antonio José revela que pateix la Covid-19

Tanmateix, té previst tornar a l'escenari en una data en què els concerts previstos no es cancel·laran

Fa uns dies, el cantant Antonio José Sánchez Mazuecos, més conegut com Antonio José, juntament amb les oficines mànager Clipper's Live i Gts, van comunicar que havia donat positiu en coronavirus. Tanmateix, també van afirmar que ell es troba «en perfecte estat, sense cap símptoma i desitjant retrobar-se amb el seu públic».

També ha volgut fer un missatge més directe per als seus seguidors i ha gravat un vídeo explicant com està, quins són els símptomes que ha experimentat i què succeirà amb els concerts que tenia previstos, que posteriorment ha publicat en les seves xarxes socials.

«Suposo que ja us heu assabentat que sóc positiu en COVID. La veritat és que està sent un dia bastant rar. Vull enviar-vos aquest missatge de tranquil·litat perquè crec que és necessari», ha relatat el jove artista a Instagram intentant no preocupar els seus seguidors.
 

Antonio José va cancel·lar els últims concerts que tenia prevists per culpa del seu malestar. «Fa dies que estic amb forts marejos, amb malestar en el cos, però res més enllà d'aquests símptomes». Explica, també, que ha notat que la seva respiració és una «mica diferent del normal».

Però ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors assegurant que «més enllà dels símptomes» que ha explicat en el vídeo, ell es troba bé. «Estic a casa, tranquil». Paral·lelament, en aquest mateix missatge ha volgut manifestar que ara està realitzant la quarantena obligatòria per a aquelles persones que donen positiu. «Seguint la normativa, que és la d'estar a casa, i poc més», ha matisat al vídeo de les xarxes socials.

Què passarà amb els concerts previstos?

Al setembre té planificada una gira i en principi, de cara a aleshores, el cantant ja podria tornar a la normalitat. «A partir de l'1 de setembre tornarem, que és més o menys el temps que els metges han estimat perquè pugui estar de tornada».

«Anirem informant sobre els concerts que s'han cancel·lat i bo, que tinc moltes ganes d'estar amb vosaltres de nou. No us preocupeu, està tot bé, ho superarem», ha conclòs al seu comunicat Antonio José.