Foto d'Antonio Montero

Antonio Montero confirma els problemes de la seva dona: «Molt de patiment»

Antonio Montero se'n va de la llengua destapant els problemes de Marisa

Antonio Montero està protagonitzant un reality on està sent el gran protagonista perquè les seves confessions estan donant molt de què parlar. Especialment les que fan referència al seu matrimoni amb Marisa Martín-Blázquez.

Encara que Antonio Montero no volia que els focus apuntessin cap a ell a 'Pesadilla en el paraíso', va acabar desvelant certs aspectes personals de la seva vida que deixen clar com ha estat la vida matrimonial del col·laborador de 'Sálvame' amb la coneguda periodista del cor. Tots dos són ungla i carn des de fa dècades, però la seva relació ha estat plena de dubtes durant els darrers anys. Un matrimoni que ha tingut els seus alts i baixos i del qual s'han rumorejat moltes coses.

https://app.ex.co/stories/item/2d0afe86-01d9-4589-8a9d-8ccf39c73243

Antonio Montero ja no amaga els problemes de la seva dona

El cas és que Antonio Montero ha impactat tota l'audiència de Telecinco confessant realment en quin punt està la seva relació amb Marisa Martín-Blázquez, cosa que no ha agradat gaire a la col·laboradora de 'Fiesta'.

Antonio Montero
Antonio Montero fa enfadar la seva dona amb les seves declaracions en pantalla | TRENDINGS

A la granja on concursa des de fa més d'un mes, Antonio Montero s'ha tornat a obrir en canal. S'ha destapat amb aquests aclariments sobre la seva dona. En primer lloc, ha afirmat que el seu matrimoni ha superat una crisi, però que ara estan junts.

Aquesta crisi que recordem que la va posar sobre la taula Antonio Montero en una piulada el 2015. Des d'aquell any gairebé no s'ha sabut res del que passava entre les quatre parets de la llar d'Antonio Montero i la seva dona.

La veritat és que molts s'han preguntat si realment han tornat o si segueixen separats, tot i viure junts pel benestar dels seus fills, Nicolás i Marieta. Per fi, Montero ha confirmat que tots dos són parella, però no ha amagat que hi ha hagut molts vaivens en aquesta relació sentimental. Fins i tot ha confessat una dada íntima que farà parlar molt.

El «patiment» que ha confessat el paparazzi davant de tothom

«Porto 40 anys amb una dona amb molts problemes, amb moltes dificultats i amb molt de patiment. Amb moltes coses. La vida d'una persona va evolucionant amb l'edat i ja no penses com abans», ha dit Antonio Montero a Silvina Magari i Borja Estrada.

Foto d'Antonio Montero a 'Pesadilla en el paraíso'
Antonio Montero s'ha confessat com mai a 'Pesadilla en el paraíso' | MITELE

«Em vaig casar verge amb 25 anys després de sis anys de nuvis... Es van provar coses, un petó i alguna cosa. Però és una cosa que jo m'educo a la meva infància, que si ets catòlic t'has de casar i has d'arribar verge al matrimoni», continuava. «Això es converteix en un problema que ja no saps ni si fer-te capellà», ha confessat.

Després d'escoltar-lo, Silvina Magari li ha preguntat si «només ha estat amb Marisa». Montero li ha dit el següent: «Bé… Aquesta és una pregunta que no et contestaré».

El que va deixar tots gelats d'Antonio Montero

Fa uns dies, Montero feia unes altres declaracions en què assegurava que «m'agradaria tenir aquest comodí de poder enamorar-me si em sorgeix i després tenir la meva família. Però, què fas? Com vas i com vens? És difícil manejar-ho i millor tenir la baralla sense aquests comodins», va confessar en una gala passada.

La veritat és que Antonio s'ha mostrat com un llibre obert i no té «res per amagar ni per ocultar». Afirma que tot el que està explicant a la televisió «ho he parlat a casa meva. Soc una persona molt enamoradissa i en 40 anys de casats han passat coses a la meva vida en què un s'ha hagut de plantejar coses», deia fa uns dies.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp