Antonio Orozco cancel·la un dels seus concerts a causa d'una infecció respiratòria

La promotora de l'artista ha donat a conèixer els fets a través d'un comunicat
Antonio Orozco en el evento de la marca Cinzano
Antonio Orozco, obligat a ajornar l'actuació a Torrevieja  | Facebook (@cinzano.es)

 

«L'oficina de representació d'Antonio Orozco lamenta haver de comunicar la suspensió del concert a l'Auditori Internacional de Música de Torrevieja a causa d'un procés infecciós respiratori de l'artista. Aquest, l'obliga a estar en repòs per prescripció mèdica». Amb aquest missatge, la promotora de l'artista ha donat a conèixer la suspensió de l'actuació, que forma part de la gira 'Destino'. 

  

  

El concert, que estava previst per a aquest dissabte, 9 de novembre, ha hagut de ser cancel·lat a causa de la malaltia que pateix l'artista. Així mateix, aquest s'ha vist obligat a suspendre-ho després de patir un nou revés a la seva vida. Aquesta vegada, a causa de la salut. El passat mes de novembre, Orozco tornava als escenaris després d'unes setmanes d'allò més complicades.

 

 

D'altra banda, l'oficina del cantant ha comunicat als seus seguidors que serà la mateixa promotora qui s'encarregui de retornar de forma automàtica les localitats adquirides. Per la qual cosa, doncs, no s'espera que l'actuació es pugui celebrar més endavant

 

Un any ple de desil·lusions 

El Nadal es presenta d'allò més delicat per a l'intèrpret. A banda de la defunció de la mare del seu fill, mesos abans, aquest any Antonio va patir la pèrdua del productor Xavi Pérez, a qui considerava «un germà».

 

Tot i que sempre ha estat una persona reservada, el cantant va accedir a una entrevista amb Bertín Osborne, on va revelar que s'havia arruïnat en dues ocasions.

 

Ara, els fans de l'intèrpret esperen que es pugui recuperar al més aviat possible i pugui reprendre la seva gira. Després de passar per Cadis, Antonio Orozco actuarà a Barcelona els dies 20 i 21 de desembre.Comentaris

envia el comentari