Antonio Orozco perd les claus del cotxe a Vilanova i la Geltrú i demana ajuda per trobar-les

El cantant ha publicat un missatge a Twitter explicant que li cobren 2.400 euros per fer una còpia

Antonio Orozco en una imagen de archivo
Antonio Orozco en una imatge d'arxiu | Cedida

Antonio Orozco està travessant un mal moment en l'àmbit personal del qual està intentant sortir per poder refer la seva vida. La mort de la mare del seu fill ha suposat per l'artista un dels cops més durs de tota la seva vida i ara ha tingut un altre contratemps, encara que no d'aquesta gravetat. 

El cantant ha hagut de recórrer a les xarxes socials per demanar ajuda després que hagi perdut les claus del seu cotxe a Vilanova i la Geltrú. «Si us plau, algú ha trobat a Vilanova i la Geltrú una clau comandament d'un @Toyota_Esp. Perquè la marca cobra 2.400 euros per fer una còpia. Si algú sap alguna cosa, si us plau, facin-ho saber», ha publicat l'artista amb l'esperança que algú l'hagi trobat.

2.400 euros per una clau nova

Després d'aquesta publicació, que ha aconseguit més de 200 m'agrada, els comentaris dels seus seguidors lamentant els fets no s'han fet esperar. No obstant això, el que més els ha cridat l'atenció ha estat el preu que li demanen per fer una clau nova. I és que, tal com el mateix cantant ha explicat, la marca Toyota li demana 2.400 euros per fer-ne una còpia, un preu verdaderament desorbitat.

De fet, la mateixa empresa ha estat una de les que ha contestat a la publicació d'Antonio Orozco, demanant-li número de matrícula per intentar-lo ajudar. «Sentim molt el que ha passat amb la clau del teu Toyota. Podries enviar-nos per DM el teu número de matrícula, si us plau? D'aquesta manera, podrem revisar el teu cas i donar-te una resposta com més aviat millor», ha escrit la companyia en un comentari.

Caldrà esperar ara a veure si l'hospitalenc té sort i pot trobar les claus del seu cotxe o si pel contrari haurà de gastar-se aquests diners en fer-ne una còpia.


Comentaris

envia el comentari