Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fonsi no va poder reprimir les llàgrimes

Antonio Orozco emociona Luis Fonsi a 'La Voz'

Les paraules d’agraïment d’Antonio Orozco a Luis Fonsi per haver-lo ajudat en un moment molt delicat de la seva vida van protagonitzar l’escena més emotiva de la passada gala
Fonsi no va poder reprimir les llàgrimes
Fonsi no va poder reprimir les llàgrimes | LA COCTELERA

 

El programa 'La Voz', un dels més vistos d’Antena 3 i líder de la nit dels dilluns i dels dimarts, ens va amb atorgar el passat dimarts un dels moments més emotius per recordar.

Antonio Orozco se sincera amb una difícil situació de la seva vida

La nit va ser encapçalada per l’actuació de María Espinosa, qui va interpretar la cançó d’Antonio Orozco i Luis Fonsi, 'Ya lo sabes'. La participant va aconseguir que els seients dels dos cantants es giressin, els dos molt emocionats per l’actuació.

  • Més notícies relacionades: La Guàrdia Civil torna a interrogar al pouater i a la família de Julen.

Per convèncer a la jove que s’incorporés al seu equip, Antonio Orozco va afanyar-se a dir el seu discurs, tot i que el primer a girar-se va ser el porto-riqueny.  Va ser aleshores quan el cantant català va confessar una història personal:

«Recordo que el 2007 estava perdut, sense saber què fer. En aquell moment el telèfon només sonava per rebre trucades per pagar les factures de la llum. No sabia què fer.

Una nit, després d'un concert qualsevol, vaig trucar per telèfon a Luis Fonsi, que m'havia donat el seu número amablement, per demanar-li per favor si em podia ajudar perquè estàvem a punt de fer el salt a Amèrica i hi anàvem amb una mà al davant i una altra al darrere. En aquell moment, sense gaire esperança, vaig trucar a un senyor, amic i company per demanar-li ajuda. A veure si podia donar-me un cop de mà i obrir alguna porta... Aquell amic es deia Luis Fonsi».

La reacció de Luis Fonsi

Luis Fonsi, mentre escoltava el seu company visiblement emocionat, no va poder evitar plorar i va aixecar-se per abraçar de manera molt commovedora a Antonio Orozco.

Luis Fonsi emocionat per les paraules d'Antonio Orozco
Luis Fonsi emocionat per les paraules d'Antonio Orozco | LA COCTELERA

 

«Quan això va passar, quan vaig despenjar aquest telèfon i em va demanar ajuda Antonio... No sabia què dir-li. Sempre havia estat un ídol per a mi, li vaig dir que 'per descomptat, que clar, que li digués què volia fer i que ens hi posàvem'. Va ser llavors quan Antonio em va dir que tenia una cançó per als dos...Us sona 'Ya sabes'? Doncs la resta és història».

  • ET POT INTERESSAR: Polèmica amb Sàlvame pel tractament del cas Julen en directe

La renúncia voluntària a María

Antonio Orozco va dur a terme una decisió mai vista en cap gal·la de 'La Voz': va renunciar voluntàriament a María perquè pogués incorporar-se a l’equip del seu amic Luis Fonsi.

«El temps que va trigar Luis Fonsi en respondrem que sí que és el mateix que ha trigat a donar-se la volta per apostar per tu» i va concloure: «Ara llançaré una pedra contrala mova pròpia  teulada, però si Fonsi va ser capaç de canviar la meva vida estic segur que sens dubte és capaç de canviar la teva. Així que el correcte, el verdader, és que vagis al seu equip».

Les declaracions dels dos protagonistes van emmudir el plató del programa, a més dels companys Pablo López i Paulina Rubio.

Inundada en llàgrimes, la concursant va escollir finalment a Luis Fonsi i va manifestar la seva emoció al sortit del plató: «M'he emocionat moltíssim perquè m'he vist tan reflectida en la història que ha explicat Orozco que m'he trencat a l'escenari, espero que Fonsi em doni aquesta oportunitat a mi també».