Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio Resines, seriós.

Antonio Resines decideix canviar de vida i de feina després d'estar a punt de morir

Antonio Resines s'implica en un sorprenent projecte laboral

Antonio Resines continua amb la seva recuperació al seu domicili de Madrid. Ja ha passat més d'un mes i mig des que abandonés l'hospital Gregorio Marañón després de 48 dies ingressat a l'UCI. Però la tornada a la normalitat és molt lenta i requereix molta paciència.

Recordem que a finals de desembre l'actor va ingressar al centre hospitalari amb una insuficiència respiratòria aguda i pneumònia bilateral derivada del coronavirus. Presentava patologies prèvies, i per això tenia molt més risc que altres pacients.

De moment, Resines va a rehabilitació alhora que intenta recuperar-se a casa seva en companyia de la seva dona Ana Pérez-Lorente. I encara que queda un temps per tornar al món de la interpretació, l'actor no vol perdre el temps i està decidit a emprendre nous projectes professionals.

Per aquesta raó, Resines s'ha involucrat en un negoci en què actua com a soci fundador, recull 'La Razón'. «Hola, senyores i senyors, aquí Resines en directe. En viu, VIU i colpejant el meu teclat», escrivia a les xarxes socials.

Explicava que «avui m'he aixecat amb ànim i amb ganes d'agrair, novament, tot l'afecte que m'esteu donant en aquesta xarxa. Ja no puc dir això que jo no tinc xarxes, ara com ara soc molt de Linkedin».

També desvelava que per obrir-se un compte en aquesta plataforma «em va embolicar el meu soci i, no obstant això, amic Coté Soler». Confessava als seus seguidors que «tinc una notícia bona i una dolenta».

Pla general d'Antonio Resines amb el rostre neutre i a un plató de televisió
Antonio Resines està molt il·lusionat amb la nova faceta professional | Europa Press

«La bona és que avui convidaré personalment 50 professionals a conèixer el meu nou projecte. Invitació gratuïta, en faltava més», aclaria. Per la seva banda, «la dolenta és que de moment només seran 50 afortunats».

Antonio Resines comunicava que «entre avui i demà rebreu un missatge privat amb una invitació, exclusiva, diferent i especial. Però escolta, si no has estat seleccionat i et ve de gust anar a tu també, tot és parlar-ho».

Acabava explicant que «soc un jove emprenedor amb ganes de menjar-se el món». I això amb 67 anys i després de superar un problema de salut que va estar a punt de costar la vida. Llavors, demostra un cop més que no perd el sentit de l'humor.

Antonio Resines reaparece en El Hormiguero muy desmejorado y narra su paso por la UCI

L'intèrpret farà funcions de professor a la part 'online' d'un 'MasterShow' orientat a l'automotivació. La seva tasca, principalment, consistirà a facilitar als alumnes una sèrie de pautes perquè puguin desenvolupar les seves habilitats i enfrontar-se als problemes.

I és que l'experiència i els anys l'han esdevingut tot un expert en aquest sentit. Per tant, serà una tasca que no exigirà gaire esforç i que permetrà compatibilitzar-lo amb el seu treball d'actor quan torni.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
L'actor continua amb la seva recuperació | Europa Press

Antonio Resines, fundador de l'empresa i docent

Antonio Resines s'endinsa de ple al món de la docència. Aquest curs que acaba de posar en marxa amb altres socis és un programa d'aprenentatge innovador. El defineixen com una «combinació d'obra de teatre i esdeveniment experiencial per desenvolupar i potenciar les seves habilitats personals».

L'aprenentatge que s'adquireixi servirà per ajudar a «motivar-te, gestionar l'estrès, les preocupacions, lluitar pels teus objectius», assenyalen Linkedin. En definitiva, el que pretenen és preparar la gent per adaptar-se amb més facilitat a les noves situacions que l'esperen al davant.

El programa consta de dues parts: una és presencial, «de pur espectacle», on un aprèn «divertint-se». I l'altra és la part 'online' i de la qual Antonio Resines es farà càrrec. Així potser, sense entrar gaire en els detalls, traslladi als alumnes tots els coneixements adquirits al món de la interpretació i la televisió.