Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

Antonio Resines i les seqüeles que compliquen la recuperació

Antonio Resines va rebre l'alta hospitalària aquesta setmana, però encara pateix serioses seqüeles del coronavirus

Antonio Resines està feliç després de la sortida recent de l'hospital. L'actor ja fa unes hores que és fora del Gregorio Marañón un cop va rebre l'alta aquest dijous.

Una excel·lent notícia per a l'actor nascut a Torrelavega, que estava ingressat en aquest centre madrileny des del 23 de desembre passat.

«Com ja sabeu pel comunicat que ha difós l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón, ahir a la tarda em van donar l'alta hospitalària. Em queda un temps de recuperació a casa perquè em puguin donar l'alta definitiva», començava el comunicat que ha enviat a la premsa aquest divendres.

A més, Resines no s'ha volgut oblidar dels sanitaris que l'han atès durant més de sis setmanes. «Volia donar les gràcies a l'equip de l'UCI Biblioteca, i del pavelló de COVID 4/100, a tots (metges, infermeres, auxiliars, zeladors, netejadores)».

Antonio Resines en un plató de televisió
Antonio Resines, feliç després de rebre l'alta un mes i mig després del seu ingrés a l'UCI per coronavirus. | Europa Press 

«A banda d'haver-nos tractat la meva família i mi amb un afecte enorme, m'han salvat literalment la vida. He passat moments més que complicats», escrivia Resines.

Antonio Resines rep l'alta hospitalària

Sobre el suport rebut durant aquest temps, l'actor s'ha emocionat per tots els missatges d'afecte que li han enviat els seguidors. Recordem que el càntabre va estar ingressat 36 dies a la UCI i 12 a planta.

«Volia donar les gràcies a totes les persones anònimes que s'han preocupat per mi, m'han enviat missatges de suport. Les que han resat per mi o simplement m'han desitjat tot el millor. L'allau ha estat impressionant, i adonar-me que tanta gent que ni tan sols em coneix em té tant d'afecte, m'ha emocionat profundament», asseverava.

Ara, aquell mes i mig que ha passat ingressat ja és història, però el mateix Resines sap que la seva lluita contra el coronavirus encara no s'ha acabat.

L'intèrpret càntabre ha tingut alguna seqüela que ha provocat que hagi de seguir, a partir d'ara, un tractament estricte. Serà un tipus ambulatori, propi dels pacients que han passat estades llargues a l'UCI.

Primer pla d'Antonio Resines amb posat seriós
Antonio Resines va emetre un comunicat fa unes hores anunciant l'alta. | Europa Press 

Antonio Resines ja és a casa, però encara pateix seqüeles

Encara que hagi superat el pitjor, ara ha d'estar amb tots els sentits posats en la recuperació. No serà fàcil ni ràpida, però a la companyia dels seus ho suportarà molt millor.

Ara, Resines se centrarà en la seva recuperació des de la calor de casa seva. «Espero estar molt aviat recuperat i poder contestar a tot el que em pregunteu en persona en comptes d'un comunicat. Però ara mateix no tinc cap altra manera de fer-ho, dir més de tres frases seguides, de moment m'esgota», ha alarmat els seus seguidors.

Imatge d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente
Antonio Resines amb la seva dona, Ana Pérez-Lorente, el suport més gran per a l'actor després de rebre l'alta. | CORDON PRESS 

Resines està convençut que amb el màxim suport de la dona superarà el repte més difícil de la seva vida. Ana Pérez-Lorente es va casar amb l'actor a mitjans d'octubre del 2020 després de tres dècades de festeig. Per culpa de la pandèmia, tots dos van celebrar les noces un any després, el 2021, coincidint amb el seu primer aniversari de l'enllaç.

A més, Antonio Resines també està molt unit la seva ex, Marisol de Mateo, un altre dels seus grans suports en aquests moments complicats que travessa.

És la mare del seu únic fill, Ricardo Fernández de Mateo. Ell és una de les persones que més s'ha preocupat per l'actor després d'ingressar a l'UCI el 23 de desembre passat.