Primer pla d'Antonio Resines, seriós.

Antonio Resines confirma els rumors i rep un missatge del seu fill

Resines es prepara per a una gran sorpresa

Antonio Resines estaria al corrent de totes les informacions difoses sobre ell les últimes hores. De fet, el seu fill li ho hauria comunicat. Tot i això, encara els quedarà un temps per tornar a veure's.

El prestigiós actor viurà un moment molt emotiu. En qüestió d'uns mesos tindrà lloc el 20è aniversari de Los Serrano, una de les sèries més recordades de la televisió a Espanya. Com s'esperava, els protagonistes tenen previst tornar a reunir-se d'aquí a molt poc temps. Resines no pot faltar en aquesta cita. Tots els seus companys li guarden un afecte enorme, per la seva proximitat i la seva manera de ser. A alguns fa molts anys que no els veu i serà, sens dubte, una celebració que no es vol perdre.

És una gran notícia per als aficionats de la sèrie, sobretot per a aquells que s'havien quedat amb un mal gust de boca pel final de la producció. Ara tindran l'oportunitat de rescabalar-se amb aquesta trobada en què possiblement prepararan alguna cosa especial.

Captura d'Antonio Resines durant la seva entrevista a 'La Resistencia'.
Antonio Resines tornarà a reunir-se amb els seus companys. | Movistar+

De moment, no hi ha res clar. Tot i això, els actors Fran Perea i Víctor Elías, que feien de fills d'Antonio, ho confirmaven aquest dilluns en una entrevista radiofònica a Atrévete, el despertador de Cadena Dial. Perea va ser l'encarregat d'anunciar la sorpresa: «Alguna cosa farem per al 2023, este, planejant-lo», va avançar.

Sap que no resultarà gens senzill congregar tots els actors: «Reunir tot l'elenc amb les agendes tan plenes com tenim, és complicat», va apuntar. En qualsevol cas, ja haurien començat a moure's per quadrar dates i aconseguir que hi participin el major nombre possible de persones.

El fill d'Antonio Resines a la sèrie ja deixava entreveure que tenien alguna cosa entre mans en una entrevista que havia concedit a Outdoor. De fet, era conscient que a «A Mediaset hi ha interès per ajudar-nos». Segons la seva opinió, «20 anys no es compleixen cada dia».

'Los Serrano'
La sèrie 'Los Serranos' va tenir molt d'èxit a principis de l'any 2000. | AGENCIAS

Amb motiu del llançament del disc 1 mas 1 son 20 «teníem clar que volíem reunir els companys» i organitzar una cosa inoblidable. En aquests moments es troba promocionant el seu darrer treball. En ell es recullen els grans èxits que va interpretar durant el seu pas per Los Serrano. Aquesta vegada comptarà amb l'ajuda d'altres artistes com ara Pignoise, La Oreja de Van Gogh o Ana Guerra.

Perea recorda amb certa nostàlgia aquella època. Indica que en aquell moment la cançó de capçalera «em va saturar a mi i a mitja Espanya». Tanmateix, amb el temps ha aconseguit canviar d'opinió: «Ara m'agrada escoltar-la, interpretar-la i cantar-la», admet.

Antonio Resines sempre molt present

Antonio Resines era el gran protagonista d'aquella sèrie que va aconseguir batre tots els rècords d'audiència. A l'abril es compliran 20 anys de la seva estrena i encara molta gent recorda el paper de Diego Serrano.

Fran Perea en parla de manera molt afectuosa. «Sempre ens hem cuidat molt i sempre hem estat pendents l'un de l'altre», apunta. Confessa que «m'ha ajudat molt». La relació és molt bona amb la majoria dels companys. Assegurava que seguia tenint contacte amb Belén Rueda, Antonio Molero, Verónica Sánchez o Víctor Elías.

Antonio Resines farà tot el possible per ser present en aquesta reunió. Després de l'any tan complicat que va viure a causa de la covid-19, ara comença a veure la vida des d'una altra perspectiva. Li fa una il·lusió especial reunir-se de nou amb la seva família televisiva.