Primer pla d'Antonio Resines amb posat seriós

Antonio Resines i la seva experiència propera a la mort que li va fer perdre la por

Després d'haver superat la covid, l'actor ha explicat tot allò que va viure

Antonio Resines a poc a poc va recuperant la seva vida normal després de superar la covid. L'actor va estar-se gairebé més de quaranta dies hospitalitzat i ha perdut gairebé el 80% de la massa muscular.

«Tinc una atròfia del 80%. No tinc músculs ara. Camino malament, amb l'ajuda d'un caminador. És lent i fa falta esforç, però em recuperaré. M'he salvat…», comentava animat.

«Això és una cosa molt seriosa, que tothom es vacuni i prenguem-nos-ho molt de debò», advertia als seus seguidors.

Al seu moment, la família de Resines explicava que l'actor era pacient de risc, ja que pateix artritis psoriàsica, una malaltia autoimmune de les articulacions. Motiu pel qual va haver de ser intervingut quirúrgicament en nombroses ocasions.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Antonio Resines i la seva dona, Ana Pérez Lorente, han passejat per Madrid després de la seva estada a l'UCI. | Europa Press
 

A més, prometia tornar a donar guerra molt aviat. «Tornaré a treballar, però em fa falta temps». «Estem bé d'ànims. He estat 48 dies en coma, però sé que la gent ha estat pendent de mi i això és una alegria», explicava l'actor. «D'aquí a un parell de mesos o tres estaré donant guerra».

«Si us plau, que la gent es vacuni, perquè de vegades, fins i tot amb dues vacunes, a qui no va poder-se posar la tercera, aquesta malaltia és molt complicada. És una cosa molt seriosa», llançava una petició desesperada.

Antonio Resines, en una imatge d'arxiu.
Antonio Resines ha lluitat contra la covid a l'UCI. | EP
 

Resines es mostrava molt agraït amb tots aquells que s'hi havien preocupat i li havien enviat les seves bones energies.

«Volia donar les gràcies a totes les persones anònimes que s'han preocupat per mi». «M'han remès missatges de suport, han resat per mi o simplement m'han desitjat el millor», assegurava després de rebre l'alta.

Antonio Resines relata les seves experiències properes a la mort

«L'allau ha estat impressionant, i adonar-me que tanta gent que ni tan sols em coneix em té tant d'afecte m'ha emocionat profundament».

Aquesta experiència tan dura no és l'única que ha posat al límit Resines, i és que fa poc decidia compartir amb els seus seguidors certs episodis del seu passat en què gairebé perd la vida.

«Amb 16 anys gairebé em moro. Amb 18 gairebé em moro, amb 19 gairebé em moro i amb 23 gairebé em moro una altra vegada. Quatre sinistres totals a la meva vida (tots em van xocar)», explicava en una emotiva publicació.

«Són experiències que et marquen per a tota la vida. Però en una vaig tenir una experiència propera a la mort», confessava.

Imatge d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente
Antonio Resines ha volgut enviar un missatge molt emotiu als seus seguidors. | CORDON PRESS
 

«T'explico: Un accident de cotxe a Itàlia i una transfusió de 3 litres de sang d'un grup diferent del meu fan que gairebé em mori», començava relatant.

«Jo diria que per un moment la vaig palmar, perquè em vaig veure a mi mateix sobre la llitera, i al meu pare i a la meva germana al meu costat plorant».

«Em van provocar una anèmia brutal que gairebé em porta cap a les portes del cel. M'hi acolliran?», arribava a preguntar-se.

«No sé si alguna vegada algú t'ha explicat una experiència propera a la mort, o si l'has patit a les teves carns, però ja no penses en ximpleries», assegurava.

«Diuen que aprenem a força de cops, i dono fe que és veritat, perquè quan t'enfrontes a la incertesa de viure o morir no et queda cap altra opció que confiar», reconeixia a la seva emotiva publicació.

El principal objectiu que Antonio Resines hagi decidit compartir les seves experiències és conscienciar els seus seguidors sobre la fugacitat de la vida.

«Per això el missatge que et vull remetre avui és aquest: No hi ha res que no tingui solució (excepte ja saps què). Així que no t'amarguis i gaudeix del camí, que per això hem vingut».